RTL reageert op ziekenhuisopname Barbie

Wat heftig...

Lees ook

Barbie is gisteren uit het ziekenhuis vertrokken en volgens bronnen naar een zorginstelling gebracht. Echter, weet Shownieuws dat ze is overgeplaatst naar een psychiatrische instelling. Ook heeft Barbie al haar social media-accounts verwijderd. De realityster is nergens meer op het internet te bekennen.

Beroep doen

RTL laat weten haar familie bij te staan. "Vrijdagochtend bereikte ons het bericht dat Samantha met spoed is opgenomen in het ziekenhuis. We zijn erg geschrokken van dit nieuws. We hebben contact met de familie en ze weten dat ze een beroep op ons kunnen doen indien nodig."

De situatie

Afgelopen vrijdag werd Samantha met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ze zou met gillende sirenes naar het ziekenhuis gebracht zijn. Hoewel vrijdagavond bekend werd dat ze buiten levensgevaar bleek te zijn en toen ook al bij bewustzijn was, hebben we sindsdien weinig te horen gekregen over de situatie van de realityster.

Het was DenhaagFM die van een bron dichtbij Barbie vernam dat het om een zelfmoordpoging zou gaan. Haar management heeft nog niks bevestigd, evenals de politie. Ook de familie zwijgt verder in alle talen over wat er is gebeurd en hoe het nu met Samantha gaat.

Lees ook: Vriend Barbie mag haar niet zien in ziekenhuis

Bron: Telegraaf, Shownieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook