Relatie André Hazes en Monique was bijna voorbij

Een tijdje hing hun relatie aan een zijden draadje.

Lees ook

André Hazes en zijn vriendin Monique lijken op de ene foto nog verliefder dan op de andere. Toch blijkt het niet altijd koek en ei te zijn geweest binnen de relatie. André vertelt in een gesprek met Chantal Janzen dat zijn vriendin hem niet lang geleden nog op straat heeft gezet.

Uit huis gegooid

In een interview met Chantal Janzen voor &C vertelt André over de moeilijke periode: "In de weken voor Ahoy ging het echt slecht, ze had me zelfs uit huis gegooid." Bijzonder genoeg leek André er niet heel erg mee te zitten: "Ik had ook een punt bereikt waarop ik dacht: prima."

In die tijd gaf de zanger twee shows in Ahoy waar veel voorbereidingen aan vooraf gingen. Hij vertelt dat hij een enorme stresskip is en dit afreageert op de mensen die juist zo veel voor hem betekenen.

Show

Gelukkig wist het koppel het weer goed te maken met elkaar: "Toch is er iets waardoor we altijd weer bij elkaar komen. Ze stond ineens in Ahoy, een dag voor de show. Mijn eerste reactie was: Wat kom je doen? Toen zei ze: we hebben hier samen naartoe gewerkt, dan maken het ook samen af." Gelukkig bedoelde ze de shows in Ahoy en niet hun relatie.

Lees ook: André Hazes onthult echte verhaal achter hereniging met …

🧔🏼👧🏼👶🏼

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Bron: Beau Monde Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook