Sylvie’s column: Rechtgezet

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium. 

Lees ook

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model – Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

Sylvie Design

"De campagneshoot voor mijn eerste Sylvie Swim-collectie komt steeds dichterbij. Ik heb een zwak voor Kaapstad, dus hebben we als team besloten de shoot daar te laten plaatsvinden. Creative director Sandra, onze nieuwste aanwinst bij Sylvie Design, bedacht het concept ‘Sylvie Capetown’, geïnspireerd op het roadtrip-woestijngevoel en de prachtige strandhuizen. Een shoot in het buitenland is kostbaar en vergt veel organisatie. Ter voorbereiding op de shoot in februari moet ik er als model ook weer hardcore tegenaan om die body in shape te hebben."

Léven

"Mijn mazzel is dat ik tijdens mijn vakantie in Miami, ondanks de nodige champagne en etentjes, geen gram ben aangekomen. Ongelooflijk, maar het past wel bij mijn gemoedstoestand. Ik voel me zo gelukkig en bevrijd. Het is moeilijk uit te leggen hoe licht mijn hart is nu het verlost is van alle druk en lasten die ik zo lang heb gevoeld. Ik ga me niet langer verstoppen. Ik ben een vrouw en ik ben single. Misschien ontmoet ik mijn droomman, misschien niet. Of ik nou drie, honderd of fucking één date heb, I don’t care anymore. Ik ben er zo klaar mee. Ik ben 39, wat niet iedereen haalt, en ik zal verdorie léven. Dat bedoel ik classy; ik ben geen losbol. Maar ik gun mezelf een bepaalde normaliteit in mijn leven. Daar heb ook ík recht op."

Replica?

"Laat de media maar lijstjes maken: wie wordt Mister No.12? Noem alle mannen maar op, plaats er foto’s bij, zet er psychologen op, doe ermee wat je wilt. Wil ik meteen van de gelegenheid gebruik maken om iets recht te zetten. Ja, ik heb Charbel die verlovingsring teruggegeven, en terecht. Maar dan hoor ik: ‘Sylvie draagt een replica?’ Nee, ik bezit mijn eigen fucking diamanten. Excuses voor alle fucks, maar als ik ervoor kies een van mijn ringen uit de safe te halen en te dragen, dan doe ik dat. Waarom moet ik überhaupt verloofd zijn om een diamanten ring te dragen? Zie het maar als een verloving met mezelf."

Breuk

"Dat neemt uiteraard niet weg dat de breuk zwaar was. Ik ben verdrietig geweest, maar ik heb drie maanden de tijd gehad daarmee om te gaan. Charbel en ik waren the perfect couple. Maar we kwamen tot de conclusie dat het niet langer werkte. Dat was een bewust besluit, waar we als volwassen mensen mee zijn omgegaan. Met respect. Zonder drama, zonder ruzie. Er zal altijd liefde in ons hart zijn. We hebben niet dagelijks contact, want je moet ook detoxen van elkaar. Maar het is goed zo. Ik had beloofd dat dit een businesscolumn zou worden, maar in deze fase van mijn leven voel ik me vrij daarvan af te wijken als statement. Just to set the record straight."

Laatste nieuws

Zie ook