‘Foto van zwangere Kylie’ maakt tongen los op social media

Wat denk jij?

Lees ook

Sinds vorig jaar september gaan de geruchten dat de 20-jarige Kylie Jenner in verwachting zou zijn van haar eerste kindje samen met vriendlief Travis Scott. Sindsdien houdt de paparazzi de jongste Kardashian-telg nauwlettend in de gaten en zagen we al verschillende keren stiekeme kiekjes voorbij komen.

De beruchte foto

Nu Kim en Kanye maandag hun derde kindje hebben verwelkomd, kan men zich weer focussen op pregnant Kylie. De geruchtenmolen draait, zoals gewoonlijk, op volle toeren en het internet wordt gek. Er zou namelijk (alweer) een foto van de realityster zijn opgedoken mét flinke babybump.

Lookalike

Veel fans weten dit nieuws echter te ontkrachten, omdat Kylie totaal niet op de persoon op de foto zou lijken. Daarnaast zijn er een aantal details te zien die niet met Kylie zouden matchen. Verschillende theorieën vliegen nu, na het zien van de beruchte foto, het internet over.

Theorieën

Let's dive in. Ten eerste weten fans op te merken dat Kylie never de slippers met bloemenprint zou dragen die de vrouw in kwestie wel draagt. Ook heeft een oplettende fan de tenen vergeleken van de jongste Kardashian-telg samen met die van de foto; deze zouden niet hetzelfde zijn. Daarnaast zouden de tattoo, de tas, de locatie en de kledingstijl de wenkbrauwen doen fronsen. En, waar was alle paparazzi toen ze het huis verliet om naar de winkel te gaan? Die omsingelen momenteel haar huis, dus dat kan natuurlijk niet.

Maar aan de andere kant: "Kylie" staat wel bij het schap met babyspullen en ook haar gezicht heeft wat weg van de veelbesproken 20-jarige. Hmm… wat denk jij?

Lees ook: Complottheorieën die rondgaan over Kylie Jenners …

Bron: Buzzfeed Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook