Heftige aflevering ‘Over Mijn Lijk’ maakt diepe indruk op kijkers

Geen woorden voor

Lees ook

Kijkers van het programma Over Mijn Lijk hielden het gisterenavond niet droog. Elke week is het weer een beetje afscheid nemen, maar gisteren bleek dat erg heftig. Jermaine brengt zijn tijd door in een hospice en Gerrianne praat voor het laatst met Valerio.

Hospice

Het vooruitzicht van Jermaine is zwart: beter worden zit er niet meer in. Hij brengt zijn tijd door in een hospice waar zijn vriendin hem vaak komt bezoeken. Zij stelt dat hij niet meer in staat is om zijn eigen situatie te overzien, omdat zijn kortetermijngeheugen is verdwenen.

Afscheid

De 17-jarige Gerrianne heeft kanker in de weke delen van haar lichaam en neemt langzaam aan afscheid van al haar geliefden. Als Valerio haar voor de laatste keer bezoekt, houdt hij het bijna niet droog. "Ik hoop dat wanneer je in de hemel komt, dat het daar precies zo is, als je denkt dat het is", aldus Valerio. Gerrianne bedankt hem voor zijn gezelschap. Twee dagen later overlijdt het krachtige meisje.

Reacties

Na de aflevering deelde de presentator een foto met Gerrianne op zijn Instagram. Niet alleen onder de foto, maar ook op Twitter is te merken dat de aflevering de kijkers recht in het hart heeft geraakt.

Lees ook: De man van de overleden Eveline uit 'over mijn lijk' blikt terug …

Beeld: Over Mijn Lijk, Twitter, Instagram, iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook