Anouk snoert ‘zeurende fans’ de mond

Duidelijke taal!

Lees ook

Na de aflevering van The Voice of Holland van vrijdagavond, barstte het op social media weer los met commentaar. Volgens velen was coach Anouk wel heel erg hard voor Kira, die zich vrijdag tijdens de knock-outs moest bewijzen. De zangeres kreeg dit weekend dan ook erg veel kritiek, waar ze gisteren via Instagram op reageerde.

Goudeerlijk

Wanneer je eerlijk commentaar wil, moet je bij coach Anouk zijn. Ook dit seizoen is de zangeres goudeerlijk en steekt ze haar mening zeker niet onder stoelen of banken. Al wordt dat zeker niet altijd gewaardeerd door iedereen.

Tweet

De The Voicecoach kreeg dit weekend dan ook alleen maar gezeur over zich heen kreeg en deelnemer Kira besloot ook zelf nog even olie op het vuur te gooien door een tweet met de tekst "Ik ga een stuk chocolade eten, en als ik dik word is het de schuld van Anouk" de wereld in te gooien.

ZeurKECHS

Anouk liet het er echter niet bij zitten en besloot via Instagram te reageren op alle commotie. "Nou, voor alle zeurKECHS van vandaag", schrijft ze dan ook bij de video waarin ze uitleg geeft over het commentaar dat ze geeft bij The Voice of Holland. Tsja, je kan zeggen wat je wil, maar eerlijk is ze in ieder geval wel.

Lees ook: Anouk verbaast zich over emotionele gesteldheid in The Voice of Holland

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook