Hollywood Breakfast

Rise and shine

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Anouk reageert op commentaar
Anouk komt keer op keer in opspraak door haar vlijmscherpe tong als The Voice coach. De Haagse zangeres heeft het helemaal gehad met al het commentaar op haar stijl van jureren in het talentenprogramma, dat laat ze weten in video op Instagram. Ze vertelt ook meteen waarom ze zo eerlijk is. "Kijk, op het moment dat je niet kunt omgaan met kritiek, moet je jezelf niet inschrijven. En als je mijn kritiek al niet aankan, dan hoor je sowieso niet thuis in deze wereld.” Anouk vervolgt: "Op het moment dat het echt gaat beginnen voor je en je wordt bekend, dan zullen de mensen die straks op je Facebook en Instagram reageren honderd keer erger zijn.”

Johnny de Mol feliciteert André Hazes Jr.
Johnny de Mol feliciteert zijn vriend André Hazes op Instagram met zijn 24ste verjaardag. Dat niet alleen, de presentator laat ook weten dat het voor hen allebei misschien beter is dat ze elkaar niet te vaak zien. Johnny schrijft: "Zo goed dat we elkaar niet tè vaak zien, loopt 9 van de 10 keer helemaal uit de hand! Vandaag ben je weer jaartje wijzer en je wordt al een echte meneer.. blijf jezelf ouwe, ik hou van je pik!!”

Dua Lipa weer single
Zangeres Dua Lipa en haar liefje Paul Klein hebben de handdoek in de ring gegooid. Een insider vertelt aan the Sun: "Dua en Paul hebben een fijne tijd samen gehad, maar het werkte gewoon niet. Ondanks de situatie is ze erg positief en heeft haar emoties gebruikt voor het opnemen van haar nieuwe album, waarvoor ze de nummers in Jamaica en Los Angeles heeft geschreven." De 22-jarige zangeres lijkt niet erg lang te rouwen om de breuk. Ze heeft inmiddels contact met haar ex Isaac. "Ze heeft contact met hem, maar ze hebben elkaar nog niet gezien omdat ze de laatste weken in het buitenland verblijft.” De twee gingen vorig jaar, na een relatie van twee jaar uit elkaar.

Bron: RTL, Telegraaf, Weekend, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook