Anouk haalt online uit naar The Voice deelneemster Kira Dekker

De tweet schoot bij Anouk in het verkeerde keelgat

Lees ook

Terwijl eerst gedacht werd dat de video op Instagram van Anouk een reactie was op alle commotie rondom haar kritiek in The Voice of Holland, wordt nu duidelijk dat het een reactie was op een tweet van kandidaat Kira Dekker.

Drama

In case you missed it: Kira, uit het team van Sanne, zong vrijdagavond het nummer All my life van Krezip en wist Anouk daar niet mee te overtuigen. Na het optreden liet de Haagse zangeres daarom direct haar ongenoegen horen. "Allereerst mijn complimenten dat je het überhaupt zo ver hebt gebracht. Ik moet je eerlijk zeggen, ik vraag me echt een beetje af hoe je hier tussendoor bent geglipt, tot aan de knock-outs. Je hoort hier niet thuis, ik vind het niet goed genoeg", zei ze.

Hier gooide ze nog een schepje bovenop: "Er zijn mensen uit de vorige aflevering vertrokken, die zingen tien keer beter dan jij. Het spijt me, ik zou je gelijk naar huis sturen." Volgens coach Ali was 'de airco nog warmer' dan het commentaar van Anouk. Echter, gaf Sanne haar wel gelijk door Kira naar huis te sturen.

Chocolade-tweet

De een kan de eerlijkheid van Anouk waarderen, andere vinden The Voice-coach te hard. Deelnemer Kira besloot ook zelf nog even olie op het vuur te gooien door na de uitzending een tweet met de tekst "Ik ga een stuk chocolade eten, en als ik dik word is het de schuld van Anouk" de wereld in te slingeren. En dat had ze beter niet kunnen doen…

Hashtags

Anouk nam een Instagram-video op, waarin ze vertelt waarom ze zo eerlijk is. "Als je mijn kritiek al niet aankunt, red je het nooit in deze wereld", liet ze onder andere weten. Ook het stukje chocolade bleef niet onopgemerkt bij Anouk.

Om de video af te maken gooide ze wat creatieve hashtags onder haar bericht: #suckabagofdicks #kira #ikeetookchocolade #curvesarehot #notmyfaulttho #youstopthetzelfinyourmond #tvoh

Lees ook: Anouk zingt opnieuw in het Nederlands

Beeld: Instagram, Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook