Olcay Gulsen houdt de gemoederen flink bezig in Wie is de Mol

Wie is de Mol houdt de kijkers thuis flink in de greep.

Lees ook

Wie is de Mol houdt de kijkers thuis flink in de greep. Dit weekend werd de derde aflevering uitgezonden, bij afloop ging het gelijk los op Twitter.

Penningmeester

Deze aflevering stond geheel in het teken van geld verdienen. De hele groep moest allereerst beslissen wie de penningmeester werd. Olcay Gulsen droeg zichzelf gelijk voor, omdat het haar ‘waanzinnig leuk’ leek en die ‘verantwoordelijkheid wel kon dragen’. Stine Jensen zag die rol ook wel zitten, maar Olcay liet al gauw blijken dat de keuze al was gemaakt.

Vertrouwen

In de volgende opdracht volgde er een vertrouwensproef; de tweetallen moesten verschillende bakjes bekijken met verschillende inhoud. Zo kon er geld, een vrijstelling of een minbedrag in zitten. Vervolgens moesten ze aan de andere kandidaten vertellen welke zij het best konden kiezen. Jan Versteegh viste er een zwarte vrijstelling uit; deze is meer waard dan een normale vrijstelling. Om te voorkomen dat Olcay en Stine de vrijstelling vinden, hielden hij en Simone wijselijk hun mond.

Plottwist

Olcay loopt, tot grote verbazing van vriend en vijand, naar het bakje met die zwarte vrijstelling. Ze houdt ‘m echter niet zelf, maar besluit hem aan Stine te geven. “Voordat we aan het spel begonnen, hadden we afgesproken dat we de buit zouden verdelen. Dus deze zwarte vrijstelling is voor jou.” Deze enorme plottwist houdt de gemoederen op Twitter bezig.

Lees ook: Art Rooijakkers spreekt over Wie is de Mol? met onbekende mensen

Beeld: Twitter, ANP, Bron: AD, LINDA Nieuws

Laatste nieuws

Zie ook