Dubbelleven: Vijf keer per dag een striptease

Na een conflict met haar baas verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze terecht in de sexscene.

Lees ook

Na een conflict met haar baas verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven. Zodra haar kinderen naar school gaan, neemt ze plaats achter de webcam en laat ze mannen klaarkomen voor geld.

Realitycheck

"De eerste werkdag na een welverdiende vakantie is altijd even wennen. De wekker gaat veel te vroeg en de file voelt net even wat langer na twee weken op een Grieks eiland. Zongebruind stap ik het kantoor binnen en begroet mijn collega’s. Natuurlijk, werk kan wel even wachten, want we moeten nodig bijkletsen over hoe mijn vakantie was en welke kantoorroddels ik heb gemist. Zo ging het althans op mijn oude werk in een doorsnee middelgroot bedrijf. Nu is de realiteit net iets anders. Ja, ik ben nog steeds zongebruind en de wekker gaat te vroeg."

Kantoorroddels

"Maar van collega’s begroeten is geen sprake, laat staan dat er kantoorroddels zijn. Ik ga gewoon alleen voor de webcam zitten en maak mijn werkdag vol. Soms probeer ik mijn bezoekers vrolijk te vertellen dat ik op vakantie ben geweest, maar eerlijk gezegd zijn ze nooit echt geïnteresseerd. 
Ik ben weliswaar niet de enige op de webcamsite, dus je zou kunnen zeggen dat ik collega’s heb, maar die zie ik natuurlijk nooit in real life. Er is wel een online forum voor de dames, daar worden vooral rare of vervelende ervaringen uitgewisseld en de herkenning is erg prettig. Maar toch voelt KinkySlet88 niet echt als een collega, om maar iemand te noemen. 
En dan is er nog iets wat ik erg mis aan mijn oude baan: erkenning."

Glibberig

"Hoewel ik me er voorheen nooit zo bewust van was, merk ik nu dat er in vrienden- en familiekring veel over werk wordt gepraat: hoe is het op je werk? Heb je lekker weekend? Het waren vragen waar ik normaal altijd een passend antwoord op had. Omdat mijn huidige beroep een groot geheim is, denkt iedereen in mijn omgeving dat ik helemaal niet werk. Ik krijg nu opmerkingen als: “Ja, jij hebt altijd vakantie.” Of: “Vind je het niet raar dat je je man een cadeau moet geven van zijn eigen salaris? Ik moet dan altijd heel, heel erg op mijn tong bijten. Het liefst zou ik willen zeggen: “Ik heb me gisteren de pleuris gewerkt! Weet je hoe vermoeiend het is om vijf keer per dag een striptease te doen?” 
Hoe lekker zou het zijn om onder het genot van een goed glas wijn tegen mijn beste vriendin te kunnen zeggen: “Ik had vandaag zo’n rotdag, één of andere grapjas kreeg me zo ver om er een fles olie bij te pakken. Maar toen ik me van top tot teen had ingesmeerd, was hij opeens verdwenen."

Tegeltjeswijsheid

"En daar zat ik dan, glibberig en wel op de bank.” Dat zou ik willen zeggen, ja! En samen zouden we smakelijk lachen om mijn misère. Maar dat doe ik niet, want dat KAN niet. En dus knik ik schaapachtig en zeg dat ze gelijk hebben. Ik heb het makkelijk, want ik werk niet. 
Hoe makkelijker iemand het lijkt te hebben, hoe ingewikkelder zijn of haar leven vaak in werkelijkheid is. Daarom hou ik zo van deze tegeltjeswijsheid: Everyone has their own struggle. So don’t judge and be kind, always."

Laatste nieuws

Zie ook