Bizarre wending in zaak vastgeketende kinderen Turpin familie

Heftig...

Lees ook

Het afschuwelijke nieuws over de Turpin familie kan je haast niet zijn ontgaan. Vorige week bevrijdde de politie dertien kinderen uit de handen van David (57) en Louise (49) Turpin. Het koppel had hun kinderen jarenlang op de meest gruwelijke manieren mishandeld. Maar daarmee is het verhaal nog niet afgelopen.

Begraven

De politie denkt dat er mogelijk ook nog overleden kinderen liggen begraven rondom het huis van de familie. Honden doorzoeken vandaag het terrein. Ondertussen is er ook een DNA-onderzoek gestart om er zeker van te zijn dat alle kinderen van David en Louise zijn.

Details

Inmiddels komen er steeds meer details naar boven in de horrorzaak doordat familie, vrienden en buren eindelijk hun mond opentrekken. Zo zou David Louise op haar zestiende hebben ontvoerd om zo in het geheim met haar te trouwen. Hij was toen vierentwintig jaar oud.

Mishandeling

De ouders kochten alleen eten voor zichzelf, de kinderen mochten slechts naar het voedsel kijken. Ze mochten geen speelgoed en werden soms maanden vastgeketend als ze straf hadden. Volgens een strak schema kregen de dertien kinderen, in de leeftijd van 2 tot 29 jaar, af en toe kleine hoeveelheden eten. Ook werden de slachtoffers niet losgemaakt als ze naar het toilet moesten. Naast het krijgen van veel klappen werden zij ook gewurgd.

Celstraf

Uiteindelijk wist een 17-jarige dochter te ontsnappen uit het horrorhuis. Ze had haar ontsnapping twee jaar gepland en kon deze week eindelijk de politie bereiken. Het echtpaar hangt nu een celstraf van 94 jaar boven het hoofd. De ouders pleiten onschuldig, maar moeten 23 februari opnieuw voor de rechter verschijnen.

Lees ook: Real life: 'Als ik die andere persoonlijkheden niet gehad had …

David Turpin

Louise Turpin

Het gezin

Bron: AD, HLN, Radaronline, Telegraaf Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook