Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 24 t/m 30 januari 2018? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Al je dromen kunnen nu werkelijkheid worden dankzij jouw pionieren en organiseren. Menigeen laat zich meevoeren door jouw enthousiasme, maar probeer ook iemand te vinden die je in deze flow houdt. Een aardeteken zoals Steenbok bijvoorbeeld. Je kunt nu grote stappen maken, ook financieel.

STIER 21 april – 21 mei
Je houdt van fysiek en emotioneel comfort, al kriebelt er nu iets waardoor je behoorlijk rigoureuze beslissingen neemt. Banden die hecht leken, blijken losser dan gedacht en je gaat eindelijk voor wat je echt wilt. En nee, dat komt niet alleen door die vreemde nieuwe vogel in je leven.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Iemand om wie je veel geeft, neemt geen verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen leven. Jij vindt dat maar niets en geeft die persoon in gedachten een schop onder z’n kont. Houd je in en reageer diplomatiek en begripvol, maar zeg wel wat je opvalt. Het is een goede tijd om de lucht te klaren.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Niets zeggen uit angst voor afwijzing: jij weet er alles van. Maar de wereld vergaat toch niet als iemand je niet zo aardig vindt? Doe dus je zegje, ook als het eng is. Echte vrienden vinden dat prima. En anders troost je jezelf wel met thee en lekkers. Goed voor jezelf zorgen boost je zelfvertrouwen.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Bedenk wat je het meest waardeert in je partner. Dan ontdek je misschien dat wat je ooit in hem aantrok, nu niet meer zo belangrijk voor je is. Wat nu? Als verliefde Leeuwin merk je dat je nu op heel andere types valt dan vroeger. Je liefde gaat dieper dan ooit, zowel emotioneel als seksueel.

MAAGD 24 augustus – 22 september
Je bent opvallend mild. Je vertrouwt meer op je intuïtie, terwijl je je wentelt in nieuwe, spannende relaties. Werk en privé lopen hierbij door elkaar, maar dat vind je geen probleem. Leren is het toverwoord, en dat doe je van nature graag. Je staat open en je straalt meer dan ooit.

WEEGSCHAAL 23september – 22 oktober
Als je door je vriendenlijst scrolt, valt het je op dat je vriendengroep een bij elkaar geraapt zooitje lieverds is. Je voelt je aangetrokken tot mensen die buiten de lijntjes kleuren. Dat heb je gemist de laatste tijd. Je voelt je stouter dan ooit. De liefde in je leven is verrast: zo kent hij/zij je niet.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Meestal opereer je vanuit een veilige plek, maar nu krijg je de kans om je leven van een afstandje te bekijken. Dat levert de nodige levensvragen op. Wat wil je veranderen? Wat maakt jou blij? En welke bagage heb je niet meer nodig? Je maakt schoon schip en je bent daarna heel opgelucht.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Je lijkt nergens meer enthousiast van te worden. Je zit met vragen. De antwoorden hierop komen naar boven tijdens gesprekken met een ouder familielid of iemand die die rol vervult. Je geniet van reizen, maar momenteel maak je een reis naar jezelf. Erg interessant, maar ook confronterend.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Volg de leider, is jouw motto – en die leider ben je zelf. Je bent niet te stoppen en gaat op alle fronten voor wat je wilt hebben. Of het nu die nieuwe lover, die baan of dat droomhuis is. Let er wel op dat je tijdens het beklimmen van je berg je ellebogen thuishoudt: doe anderen geen pijn.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Neem de tijd om stil te staan bij wat je allemaal hebt bereikt en maak plannen om je bijzondere talenten aan het grote publiek te laten zien. Ideetje om jouw uit de hand gelopen hobby te professionaliseren? Alles op het creatieve vlak krijgt nu een dikke ‘go’. Je bent een geboren artiest.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Je leeft mee met alles wat je dierbaren meemaken. Zelfs vreemden kruipen al snel onder jouw gevoelige huid. Het is tijd om je grenzen beter aan te geven. Nee, dat is niet egoïstisch, als je je maar niet volledig afsluit van alles. Neem informatie tot je, geef het je zegen en laat het daarna los.

Laatste nieuws

Zie ook