Famke Louise reageert op beschuldigingen van plagiaat

Haar nummer LIT zou een kopie zijn van Tory Lanez' SIP

Lees ook

Nieuwbakken zangeres Famke Louise ligt sinds deze week flink onder vuur nadat afgelopen vrijdag haar derde single LIT op Spotify en YouTube verscheen. Famke wordt namelijk beschuldigd van het stelen van andermans muziek en reageert daar nu op.

Props

Famke besluit op Instagram duidelijkheid te geven: "Even duidelijkheid, tuurlijk heb ik een line verwerkt in LIT van Tory Lanez, had ook niet gedacht dat mensen dat niet zou opvallen. Op het moment doen veel artiesten dat, maar dat er bij mij zo een ophef over zou komen had ik eigenlijk niet verwacht. Het is redelijk achtergehaald maar in mijn geval is het alleen maar props naar Tory Lanez."

Vier bars

Volgens de vlogger en zangeres gaat het maar om vier zinnen. "Op die vier bars na is die hele tune origineel en heb ik het met heel veel plezier voor jullie gemaakt! En er komt nog veel meer nieuws!"

Tory Lanez

In case you missed it: meerdere mensen menen dat haar song LIT, in samenwerking met LouiVos, wel heel erg lijkt op het nummer SIP van Tory Lanez. In de nieuwe hit van Famke hoor je haar 'ik smoke, ik drink, ik leef' zingen, terwijl Tory vorig jaar al kwam met 'I smoke, I sip, I drink'. Daarnaast zou de melodie exact hetzelfde klinken. "Copy/paste, klaar", was één van de vele reacties op Twitter.

Lees ook: YouTube-ster Famke Louise vroeger gepest

Duidelijkheid. #Lit #Linkinbio

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Beeld: Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook