Buren van Turpin familie klappen nu uit de school

Ze doen gruwelijke uitspraken

Lees ook

Het afschuwelijke nieuws over de Turpin familie kan je haast niet zijn ontgaan. Vorige week bevrijdde de politie dertien kinderen uit de handen van David (57) en Louise (49) Turpin. Het koppel had hun kinderen jarenlang op de meest gruwelijke manieren mishandeld. Oude buren klappen nu uit de school over de familie.

Buurman

Een voormalige buur van het gezin vertelt dat een kind eerder probeerde te ontsnappen toen ze nog in hun oude huis in Texas woonde. "Eén van de meiden probeerde eerder te ontsnappen en mij werd altijd verteld dat de politie haar had teruggebracht. Het was zo'n drie of vier jaar nadat het gezin in het huis trok", aldus buurman Rick Vinyard die tien jaar tegenover David en Louise woonde.

Dode dieren

Na verloop van tijd verhuisde de familie Turpin uit dat huis naar een trailer die op hetzelfde terrein stond geparkeerd. Daarna gingen ze naar Perris, Californië. "Ze verhuisde nuit hun normale huis, omdat het gezin het zo had verwaarloosd dat het onleefbaar was. Ze hadden dode huisdieren achtergelaten als honden en katten. Er lagen vuile luiers opgestapeld", vertelt Rick.

Toen hij de trailer naderde, zei Rick dat hij iets hoorde binnen. "Dus ik trapte de deur open en twee honden kwamen naar buiten," zegt Vinyard. "Ze hadden overleefd op vuile luiers en toiletwater."

Binnen zaten er volgens Rick hangsloten op de koelkast, de kasten, de speelgoeddozen en de badkamers. Er waren ook touwen vastgebonden aan het bed.

Signalen

Ook de buren in Californië vonden het gezin altijd al eigenaardig, maar hebben nooit melding gemaakt. Kimberley Milligan kwam twee jaar geleden bij de Turpins in de straat wonen. "Dit hadden we nooit verwacht. Maar er waren wel signalen. Want hoe kun je nou negen kinderen nooit zien of horen?"

Het viel buurvrouw Adria Valdez op hoe weinig de kinderen buiten kwamen. "We noemden ze ook wel de Cullen-familie, naar de vampierfamilie uit de 'Twilight'-films. Ze zagen er even bleek uit, maar dan magerder", zei ze tegen Press-Enterprise.

Klik HIER voor meer informatie over de zaak en de straf van het koppel.

Bron: People Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook