Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Rose Bertram showt babykamer

Rose Bertram (23) is inmiddels ruim acht maanden zwanger en heeft nog maar vijf weken te gaan. De vriendin van voetballer Gregory van der Wiel plaatste vandaag foto's op Instagram van de toekomstige babykamer van de kleine. Als je nog niet wist welk geslacht het gaat worden, dan is dat nu wel duidelijk. It's a girl! Het kamertje is volledig gehuld in de kleur roze en versierd met leuke knuffels en fluffy accessoires. Wat een zoet plekje!

Patricia Paay wil geen realitysoap meer

Patricia Paay was met haar realitysoap Adam's Family, samen met haar ex Adam Curry, één van de eerste op tv. Echter zou ze nu mede door het verdrietige nieuws van Barbie haar leven niet meer op tv willen delen. Ze is geschrokken van alle berichten rondom Barbie, vertelt ze in 5 Uur Live. "Nu zie je dat het mensen ook wel ellende brengt. Het is niet makkelijk, maar bij ons was het een productie van onszelf. Dan heb je de boel onder controle, wij bepaalden wat erin kwam." Ze zegt dan ook dat ze het echt niet meer zou willen.

Paris Hilton looft beloning uit van 10.000 dollar voor vermist hondje

Paris Hilton gaf haar goede vriendin Rayni Romito Williams een enorm schattig hondje, maar de pret was van korte duur. Het hondje, dat luistert naar de naam ChooChoo, is gestolen. Paris looft een enorme beloning uit aan degene die het hondje terugbrengt naar zijn baasje. Paris doet er alles aan om het hondje terug te vinden en plaatste een oproep op Instagram. Degene die het hondje terug naar de eigenaar brengt, kan rekenen op een grote beloning: $10.000.

Bron: RTL Boulevard, Beau Monde Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook