Beautygloss Mascha doet pikante onthulling

In een van haar nieuwste video’s op YouTube vertelt ze over een van haar pikante ervaringen tijdens Burning Man.

Lees ook

Orgies, bloedhitte, drugs en bizarre looks; het Burning Man festival strijkt jaarlijks neer in de Black Rock Desert in Nevada. En voor dít festival moet je, op z’n zachtst, lef hebben. Maar de festivalgangers laten zich niet afschrikken door de regels die daar gelden. Het is namelijk geen gewoon festival. Er mag niks gekocht en verkocht worden. Eten, drinken en andere goodies moeten worden geruild. Ook Mascha – Beautygloss – Feoktistova ging er een aantal keer heen. In een van haar nieuwste video’s op YouTube vertelt ze over een van haar pikante ervaringen.

Flashen

Zij en haar man Gregor wilden tijdens een van hun bezoeken afkoelen met schaafijs, maar déze schaafijs-kraam was niet als alle anderen. Voor de kraam vormen twee rijen; een lange rij en een korte. De laatstgenoemde had ook een heel bijzondere naam, namelijk de Flash Line en die heet niet voor niets zo. "De voorste persoon in de Flash Line deed haar bikini aan de kant", begint Mascha. Het was dus de bedoeling dat je iets moest flashen in ruil voor schaafijs. Bij de lange rij was dit niet het geval.

Gek

Gregor sloot zich aan in de flash line, maar Mascha had daar destijds niet zo veel zin in: "Weet ook dat dit voor mij persoonlijk de eerste keer was. Inmiddels ben ik drie keer naar Burning Man geweest en tegenwoordig zou ik voor de flash line gaan. Maar voor veel mensen is dit best wel een beetje heftig of gek…"

Lees ook: Mascha Feoktistova showt nieuwe tattoo

Bron: YouTube, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook