Pizzabezorger gaat viral, nadat hij hierop op heterdaad betrapt werd

Misschien had hij honger of rook het zó lekker dat hij de verleiding niet kon weerstaan.

Lees ook

Misschien had hij honger of rook het zó lekker dat hij de verleiding niet kon weerstaan. Wat de reden ook was, een pizzabezorger uit Vancouver is ontslagen, omdat hij op heterdaad werd betrapt toen hij de toppings van een pizza af snoepte die hij moest afleveren.

Betrapt

Een conciërge, die werkt in het appartementcomplex, hield de beveiligingscamera's van het gebouw in de gaten. Zijn oog viel op de pizzabezorger die in een van de liften stond. Op de beelden is te zien dat de bezorger zijn bezorgtas met de pizza’s op de vloer neerlegt, de doos opent en snel een paar toppings van de pizza opeet, voordat hij deze weer in zijn tas stopt.

Wat is hier aan de hand?

"Ik dacht 'Wat is er aan de hand?’”, vertelt de conciërge aan de lokale nieuwszender. "Deze persoon neemt zijn baan niet serieus.” De conciërge zei dat hij onmiddellijk de bewoner op de hoogte bracht die de pizza had besteld.

Schande

"Onze excuses aan onze klanten, uiteraard keuren we dit gedrag niet goed", aldus Jeff Kacmarek, vice-president van de marketingafdeling van het bedrijf in een telefonisch interview met CTV News. "We hebben duizenden, goede bezorgers die elke dag voor ons werken en geweldige service aan onze klanten bieden.” Ook liet hij weten dat ze zich schaamden voor het incident en ze de bezorger in kwestie hebben ontslagen.

Lees ook: Uhoh, boze postbezorger heeft er geen zin in en gaat viral

Bron: CTV, Daily Mail, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook