Grazia’s weekendtips

Nog geen plannen dit weekend?

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 januari 2018.

BAUT opent de deuren van de nieuwe locatie aan de Spaarndammerstraat

Zin om zaterdag te genieten van muziek en cultuur onder het genot van een hapje en een drankje? Dan moet je vanaf 16:00 uur zeker bij Bar BAUT aan de Spaarndammerstraat 460 zijn. Dit weekend vindt namelijk de grote opening plaats, waar je zeker een avondje kunt vertoeven. Naast dat om 16:00 uur de flessen champagne worden ontkurkt, kun je om 18:00 uur ook het nieuwe menu proeven. Daarnaast zal er een kunstexpositie plaatsvinden en kun je vanaf een uur of 20:00 losgaan op de dansvloer. Doordat er deze avond geen reserveringen kunnen worden gemaakt, geldt hier: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Be there, dus!

Waar: Spaarndammerstraat 460, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 27 januari

Expression of Art Awards in het Conservatorium Hotel

Voordat het prachtige pand werd omgebouwd tot een van de mooiste hotels van Amsterdam, was het pand de school waar muziekvakstudenten hun hart konden ophalen. Dit weekend vindt dan ook voor de tweede keer de Expression of Art Awards plaats, om zo muziekvakstudenten van het Conservatorium een podium te bieden. De winnaar maakt kans op een geldbedrag van maar liefst 5.000 euro, dat vervolgens ingezet kan worden ter ondersteuning van een muzikale carrière. De winnaar van vorig jaar, Gideon Tazelaar, gebruikte het geld om aan het prestigieuze Julliard School in New York te gaan. En ja, welke muzikant wil dat nou niet?

Waar: Conservatorium Hotel, Amsterdam
Wanneer: Zondag 28 januari om 11:00 uur

Holland Dance Festival 2018

Al meer dan dertig jaar wordt het Holland Dance Festival tot het grootste internationale dansfestival van Nederland gerekend. Ook dit jaar komen de grootste choreografen en dansers weer samen in Den Haag om de bezoekers een prachtige dag te laten beleven. Overigens is er voor ieder wel wat wils, dus kun je gewoon met je hele familie op pad. Als dat niet gezellig is!

Waar: Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Delft
Wanneer: 25 januari t/m 11 februari

Laatste nieuws

Zie ook