Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

André Hazes bedenkt hilarische oplossing voor microfoon

Eerder deze week was de zanger iets te enthousiast tijdens zijn optreden bij de Vrienden van Amstel Live, waardoor zijn microfoon tijdens een zwaai opeens rechtstreeks het publiek in vloog. Voor de aankomende concerten heeft André dus alvast gepaste voorzorgsmaatregelen genomen. "Dan maar zo…", schrijft hij bij de foto. Dat kan haast niet meer fout gaan!

Michael van der Plas is op zoek naar nieuw personeel

Nadat hij eerder naar Nederland vloog om er voor zijn ex-vrouw Barbie te zijn, is Michael inmiddels weer terug aan het werk. Over een paar maanden zullen er weer een tal aan toeristen naar het Spaanse Torremolinos vertrekken, waardoor de voorbereidingen voor Café Voom Voom weer in volle gang zijn. De realityster is dan ook naarstig op zoek naar nieuwe medewerkers voordat het vakantieseizoen straks begint. "Heb je horeca ervaring? Weet je van aanpakken, houd je van de zon en lijkt het je leuk om in de gezelligste discotheek van de Costa del Sol te werken? Stuur dan vandaag nog je cv + foto naar [email protected] en wie weet werk jij deze zomer in de Voom Voom". Waar wacht je nog op?

Estavana Polman kiest voor gezinsleven in Denemarken

De handbalster woont al enige tijd in Denemarken voor haar handbalcarrière en lijkt er de komende tijd ook nog wel even te willen blijven. De sportvrouw heeft namelijk opnieuw getekend bij de handbalclub waarvoor zij nu speelt, wat betekent dat het gezin Van der Vaart-Polman in ieder geval nog een jaar in Denemarken blijft. Hoe lang de voetballer nog bij de Deense club FC Midtjylland blijft spelen, dat is tot op heden nog niet bekend. Al is er een grote kans dat ook Rafael bij deze club blijft, aangezien hij zo elke dag met zijn gezin kan doorbrengen.

I signed 1 more year with team Esbjerg 💪🏻😃#contract2019 #happyyyyy

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

Bron: Weekend Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook