Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

'Barbie lijkt afkickkliniek alweer te hebben verlaten'
Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, liet gisteren voor het eerst sinds haar ziekenhuisopname weten dat het goed met haar gaat. De realityster zou door middel van heel veel te praten weer langzaam de rust krijgen waar ze zo naar verlangt. Samantha lijkt zich zelfs zo goed te voelen, dat zij de afkickkliniek inmiddels verlaten zou hebben.

Samantha werd vandaag precies twee weken geleden met gillende sirenes afgevoerd naar het ziekenhuis. Al snel werd er door een dichtstbijzijnde bron verteld dat de realityster een overdosis pillen zou hebben genomen en vervolgens naar een messenset zou hebben gegrepen. Gisteren reageerde de blondine voor het eerst zelf op alle commotie. "In acht jaar tijd heb ik gewoon heel veel meegemaakt. Qua aandacht, media, noem maar op. Het is me gewoon allemaal even te veel geworden en het was in een keer helemaal klaar. Het was gewoon op. Ik kon niet meer."

Samantha liet dan ook vastberaden weten hard aan zichzelf te willen werken. "Het plan nu is dat ik heel erg tot rust ga komen. Dat kom ik nu ook wel. En het verdere plan is dat ik gewoon weer de oude word." Inmiddels ziet het ernaar uit dat Barbie haar leven weer probeert op te pakken. En daarbij lijkt een bezoekje aan de plastisch chirurg niet te mogen ontbreken. Cosmetisch arts Natasha Smolska postte gisteren dan ook een kiekje van zichzelf én Barbie op haar Instagrampagina, waardoor er al snel gefluisterd werd dat de realityster niet meer in een afkickkliniek verblijft. De foto werd vervolgens binnen een mum van tijd weer van social media verwijderd.

Holly Hagan lijkt niets meer op haar oude zelf
Dat de dames van Geordie Shore niet vies zijn van een bezoekje aan de plastisch chirurg, wordt niet onder stoelen of banken geschoven. De 25-jarige Holly Hagan doet hier gestaag aan mee en overtreft daarmee haast iedereen uit de cast… 'Barbie' is de bijnaam die volgers de Geordie geven. Waar een doorsnee 25-jarige misschien niet denkt aan cosmetische ingrepen, laat Holly weten nog lang niet klaar te zijn. Op social media deelt ze met trots selfies waarin ze onherkenbaar is.

Volgens sommigen zou haar ietwat onrealistische lichaam gefotoshopt zijn, anderen denken dat ze is afgevallen en weer een ander denkt dat ze flink wat keren onder het mes is geweest om er als een 'barbie' uit te zien. Volgens Holly zelf heeft ze alleen lipfillers, botox in haar voorhoofd en haar borsten laten vergroten. Bekijk hieronder de voor- en nafoto's en oordeel zelf.

@hollygshore #hollyhagan #geordieshore

Een bericht gedeeld door Geordie Shore Fan (@geordieshorefan23) op

#thenvsnow #hollyhagan

Een bericht gedeeld door Shore (@gordie_shore_12) op

Speaks for itself 💅🏻@motelrocks #motelrocks #ad #spon

Een bericht gedeeld door H O L L Y H A G A N 💅🏼 (@hollygshore) op

Happy Saturday bitches 👅

Een bericht gedeeld door H O L L Y H A G A N 💅🏼 (@hollygshore) op

Zimra Geurts heeft opnieuw een burn out
Het gaat niet goed met Zima Geurts. De 26-jarige kampt opnieuw met een burn out, dat laat haar woordvoerder weten op Instagram. “Na een geweldige lancering van onze allereerste set heeft Zimra enige tijd later helaas een tegenslag in haar gezondheid gehad. Zij is in een terugval van haar burn-out belandt en zal de komende tijd gas terug moeten nemen.” In november had de voormalig Playmate ook een burn-out.

Aan onze lieve klanten; Wij willen jullie graag even op de hoogte brengen van onze huidige situatie, zodat jullie weten wat er bij ons achter de schermen speelt. Na een geweldige lancering van onze allereerste set heeft Zimra enige tijd later helaas een tegenslag in haar gezondheid gehad. Zij is in een terugval van haar burn-out belandt en zal de komende tijd gas terug moeten nemen. Wij zijn het er als team over eens dat iedereen bij ons onmisbaar is en dat geldt natuurlijk helemaal voor Zimra zelf. Wij hebben dan ook besloten om zonder Zimra voorlopig even een halt toe te roepen en gunnen haar alle ruimte & rust om goed te herstellen. De shop en de verkoop van de huidige set gaan gewoon door. Wanneer het wat beter gaat met Zimra, zal ze weer na gaan denken over een nieuwe lingerie set. Pas dan breiden wij de collectie verder uit en ook de bevoorrading van onze huidige set wordt dan eventueel opnieuw aangevuld. De maten die nu nog op voorraad zijn kunnen gewoon nog online bij ons worden besteld op www.zimbralingerie.nl dus mocht jouw maat daar nog tussen zitten, dan is deze nog verkrijgbaar. ☺ Zodra er weer beweging komt in onze collectie, brengen wij jullie hier natuurlijk direct van op de hoogte! We willen jullie alvast bedanken voor jullie begrip & geduld. ❤😗

Een bericht gedeeld door ZimBra (@zimbralingerie) op

Laatste nieuws

Zie ook