Oeps: MediaMarkt valt flink door de mand

Klanten zijn not amused...

Lees ook

Vlak voordat MediaMarkt een grote kortingsactie houdt, waarbij de BTW van 21% wordt teruggegeven, zijn klanten erachter gekomen dat de mediagigant de prijzen nog even flink omhoog heeft gegooid. Hier zijn de meesten niet heel blij mee…

Verschil tussen de prijzen

Via de Facebookpagina van MediaMarkt, liet het bedrijf weten dat de enorme kortingsactie er weer aankomt. Niet alle reacties hierop waren even positief. Facebookgebruiker Dirk-Jan plaatste een screenshot van de prijzen in een reactie op de post van MediaMarkt. Duidelijk is een verschil te zien tussen de prijzen van hetzelfde product. Waar de desbetreffende Homecinema-set 's ochtends nog €599 kost, is de prijs enkele uren later plotseling veranderd naar €699.

Transparant?

Oplichterij of niet? Een woordvoerster van MediaMarkt meent dat het bedrijf juist heel transparant is met prijzen. "We werken met dagprijzen en digitale prijskaartjes, deze worden dagelijks geheel automatisch aangepast op basis van de vergelijking met onze grootste concurrenten", aldus de woordvoerster. Dat Wehkamp precies dezelfde soundbar voor minder verkoopt, kan heel goed kloppen. "Wehkamp zien we niet als een directe concurrent."

Lees ook: Bol.com slachtoffer van oplichtingspraktijken

Bron: Facebook, Telegraaf, Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook