Commentaar Anouk loopt flink uiteen in The Voice of Holland

Van onvoldoendes naar een tienenregen

Lees ook

Na alle ophef rondom Anouk die twee finalisten tegelijk naar huis stuurde, Anouk die zich verbaasde over haar eigen emotionele gesteldheid en haar opmerkingen over kandidaat Kira Dekker, was het ook deze week weer raak in The Voice of Holland. De zangeres zorgde opnieuw voor nooit vertoonde taferelen in het programma.

Tienenfestival

De liveshows zijn begonnen en hoé? Het was een waar tienenfestival gisterenavond, maar ook de onvoldoendes vlogen door de lucht. Het moge duidelijk zijn dat Anouk niet op haar mondje is gevallen.

'Ik vind dit vreselijk'

De Haagse rockchick gaf haar eigen pupil Gideon Luciana een vijf en David van Rooij zelfs een vier. "Leuk voor een karaokebar. Ik ga niet naar je concerten. Het boeit me gewoon niet. Ik vind dit vreselijk", sprak ze uit over David.

Toon gezet

Het leek er even op dat er niks meer aan de sfeer viel te doen in het programma, tot Anouk Samantha van Steenwijk een tien gaf. De toon was gezet.

Kandidaat Jim van der Zee spande de kroon. De vier coaches gaven hem unaniem het hoogste cijfer van de avond. Met vier tienen werd hij verzekerd van een plekje in de volgende liveshow. Demi van Wijngaarden kreeg van Waylon een tien en ook Nienke Wijnhoven mocht van haar coach Anouk een tien verwachten.

Kijkers

Net als het commentaar in de show, liep het commentaar van de kijkers thuis op Twitter ook erg uiteen. Bekijk de eerste liveshow HIER terug.

Lees ook: Wat bijna niemand opviel tijdens de The Voice of Holland

Bron: AD, Telegraaf, The Voice of Holland Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook