De Grammy’s 2018: meest opvallende momenten

Dit waren de highlights van de avond. 

Lees ook

Afgelopen nacht was het zover: de 60e uitreiking van de Grammy Awards in New York. Naast de befaamde prijzen en the red carpet moment vonden er ook een aantal opvallende gebeurtenissen plaats. Dit waren de highlights van de avond.

De highlights

Miley Cyrus en Elton John traden samen op en zongen het nummer Tiny Dancer.

Rihanna én Beyoncé skipten beiden de rode loper, maar zagen er allebei wel uit om door een ringetje te halen. Beyoncé zat front row met husband Jay Z en de kleine Blue Ivy. Rihanna klom nog het podium op om haar award voor Beste Rap-optreden op te halen en gaf een spetterend optreden met Bryson Tiller en DJ Khaled.

Lady Gaga en Kesha gaven beiden een emotioneel optreden weg. Twitter houdt maar niet op over hoe mooi het was. Daarnaast was de rode loper-outfit van Lady Gaga het gesprek van de avond en ook Kesha viel met haar suit binnen de best dressed lijst.

Bruno Mars en Cardi B stalen de show met hun nieuwe song Finesse. Het publiek ging uit zijn dak. Over de rode loper-outfit van Cardi B was men echter wat minder enthousiast.

Chrissy Teigen showde haar korte bob en babybuik tijdens de Grammy Awards met natuurlijk manlief John Legend aan haar zijde. Ook onthulde ze op Instagram dat ze in verwachting is van een jongetje.

Minder zwarte jurken, wel witte rozen. Vooral veel vrouwelijke gasten hadden een witte roos bij zich, als symbool voor de strijd tegen seksuele intimidatie. Onlangs verschenen alle celebs nog in zwarte jurken bij de Golden Globes in het teken van #metoo. Nu werd met de witte roos eenzelfde statement gedaan.

Bruno Mars mocht maar liefst zes (!) prijzen mee naar huis nemen. Daarmee was hij de grote winnaar van de avond.

Beeld: YouTube, Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook