Kendall Jenner haalt uit naar Sofia Richie

The game is on.

Hij heeft drie kinderen met Kourtney Kardashian, zij had op haar beurt een relatie met Justin Bieber. De 19-jarige Sofia Richie en de 15 jaar oudere Scott Disick zijn na een lange tijd vol geruchten sinds een paar weken Instagram-official, met de nodige reacties van dien.

Ingewikkeld

De liefdesrelatie tussen Kourtney en Scott liep in 2015 op de klippen en sindsdien is het op zijn zachtst gezegd ingewikkeld tussen hun twee. In het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians is te zien hoe Kourtney Scott belt om te vertellen dat ze een relatie heeft met voormalig boxer Younes Bendjima. "Ik sla die man in elkaar", is zijn subtiele antwoord.

Leeftijdsverschil

Toen kwamen de geruchten: Scott zou daten met de dochter van Lionel Richie. Volgens meerdere bronnen simpelweg om de Kardashians jaloers te maken. Maar nu zijn ze toch echt officieel samen. Vooral het verschil in leeftijd is het punt waar Sofia en Scott continu op gepakt worden. Men vergeet echter snel dat de nieuwe vlam van Kourtney ook 14 jaar jonger dan haar is.

Kendall Jenner

Lang hield de Kardashian-Jenner familie hun lippen stijf op elkaar, tot nu. Kendall Jenner spotte een foto op een fan-pagina van Scott waar hij en Sofia samen op pad zijn met dochtertje Penelope. Kennelijk kon ze haar ongezouten mening niet voor zich houden.

Dubbelzinnig

"Aaaah! Scott en zijn kinderen", was haar reactie onder de foto, doelend op de jonge leeftijd van Sofia. In het verleden was Kendall goed bevriend met Sofia, maar nadat het nieuws brak over haar relatie met Scott zijn de twee niet meer samen gespot. Sommigen vonden het hilarisch, anderen herinnerden haar aan het feit dat Kourtneys vriend ook een stuk jonger is. Juicy!

Lees ook: Lionel Richie reageert op relatie van Sofia Richie (19) en Scott Disick (34)

Bron: Daily Mail Beeld: Instagram, Twitter, Giphy, Getty

Laatste nieuws