Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Rihanna wakkert zwangerschapsgeruchten aan

Rihanna’s fans raken maar niet uitgepraat over haar veranderende figuur. De 29-jarige zangeres is de afgelopen tijd wat kilo’s aangekomen, waardoor ze zelfs eventjes werd omgedoopt tot Thickanna. De zangeres wilde naar verluidt een beter rolmodel voor haar fans zijn en is daarom gestopt met diëten. Toch zou dat niet het hele verhaal zijn. Volgens Amerikaanse media heeft haar gewichtstoename een heel andere 'oorzaak'.

2. Nieuwe gruwelijke foto's in zaak familie Turpin

Twee weken geleden werden dertien kinderen uit de handen van David (57) en Louise (49) Turpin bevrijd, nadat een van de kinderen wist te ontsnappen en de politie inschakelde. Het koppel had hun kinderen jarenlang op de meest gruwelijke manieren mishandeld. Ze zijn inmiddels voor de rechter verschenen, buren klapten uit de school en ook een vrouw die een huis van het echtpaar kocht, spreekt nu.

3. De Grammy's 2018: best & worst dressed

Afgelopen nacht was het zover: de 60e uitreiking van de Grammy Awards in New York. Al maanden zijn celebs met hun stylist en glam squad de perfecte look aan het creëren voor de rode loper, in de hoop een plekje op de best dressed lijst te bemachtigen. Maar, zelfs met een professionele stylist, slaan sommige sterren de plank goed mis. Anderen zien er juist uit om door een ringetje te halen. Kijk mee!

Laatste nieuws

Zie ook