Grazia’s top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Barbie vertelt voor het eerst openhartig over haar zelfmoordpoging

Het is bijna drie weken geleden dat Samantha "Barbie" de Jong met gillende sirenes naar het ziekenhuis werd gebracht na een zelfmoordpoging. Er gaan al enige tijd geruchten rond over het hoe en wat, maar nu maakt de realityster vanuit haar afkickkliniek een hoop duidelijk in een nieuw interview met Privé.

2. BN'ers herdenken overleden actrice Guusje Nederhorst

In 2003 kregen Dinand Woesthoff en Guusje Nederhorst een enorme klap te verwerken. Bij de actrice werd, kort na haar bevalling van hun inmiddels 14-jarige zoon Dean Maddy, borstkanker geconstateerd. De destijds 34-jarige overleed een half jaar, op 29 januari 2004. Haar overlijden sloeg bij heel Nederland in als een bom en ook bij haar familie, vrienden en collega's was het verdriet enorm groot. Gisteren stonden veel BN'ers dan ook stil bij haar dood.

3. Geneviève Fox weer terug bij ex?

Afgelopen week liet voormalig Temptation Island-ster Alex Maas weten dat zijn prille relatie met de Oh Oh-ster Geneviève Fox op de klippen was gelopen. Het was nooit heel serieus tussen mij en Geneviève. We hebben absoluut een hele leuke tijd gehad samen, maar dat was het wel”, aldus Alex. De rondborstige blondine zou niet al te lang rouwen om de breuk. Volgens weekblad Weekend zou ze weer terug zijn bij haar ex Nicky Zouwer.

Laatste nieuws

Zie ook