Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 31 januari t/m 6 februari 2018? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Bescheidenheid kan jou gestolen worden: jij gaat nu liever voor groots en meeslepend. Dat is mooi, maar van je bankafschriften schrik je behoorlijk. Etentjes, uitgaan, kleding… Snijd in dit soort kosten en je slaapt rustiger. In je relaties valt je koppigheid op. Stel je flexibeler op; niet iedereen denkt zoals jij.

STIER 21 april – 21 mei
Bij grote carrièrebeslissingen duik je graag in een (management-) boek voor advies. Stap uit je comfortzone en deel je zorgen ook eens met je beste vrienden. Stel je kwetsbaar op en je komt erachter dat je veel wijze mensen om je heen hebt. En dat anderen vaak met dezelfde dingen worstelen. Je voelt je gesteund.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Je staat graag in de schijnwerpers en dat maakt je een tikkie ijdel. Ben je er niet al voor gegaan, dan overweeg je nu cosmetisch gesleutel aan je looks. Het beloofde resultaat lijkt je top, maar je twijfels zijn logisch. Weet dat jouw gemeende glimlach niets kost. En een goed humeur werkt aanstekelijker dan perfectie.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Is de sfeer thuis om te snijden? Je hoeft niet te blijven bekvechten. Ga in plaats daarvan naar buiten, maak een wandeling en laat alle negatieve gedachten wegwaaien. Je bent stoer genoeg om niet weg te rennen als het gaat om problemen in de liefde. Maar alles wordt gemakkelijker opgelost als je de dingen wat luchtiger ziet.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Deze week zijn de camera’s op jou gericht, Leeuwin. Je gebruikt de aandacht misschien om jezelf te etaleren, maar onbewust inspireer je anderen hierdoor ook. En waar je voorheen liever zelf praatte, luister je nu ook graag naar anderen. Je realiseert je dat je te lang in één bepaalde richting hebt gekeken.

MAAGD 24 augustus – 22 september
De neiging om gezonde gewoontes te laten varen steekt de kop op. Geef jezelf toestemming om een week te ‘zondigen’ en spreek daarna de health freak in jezelf streng toe. Anders krijg je maar last van je gevoelige darmen. Krijg je mails over een onverwachte erfenis uit Afrika? Tijd om je spamfilter aan te zetten.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Stijl en goede smaak zijn jouw ding – en je vindt dat dat ook voor vrienden moet gelden. Een vriendin in een aftandse joggingbroek degradeert. Stop alleen de buitenkant te zien. Vraag liever, ook als dat ongemakkelijk voelt, hoe het met de ander gaat. Dan hoor je wat er speelt. Pas dit concept ook toe op je geliefde.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Relatietechnisch zit je in een rustige periode, al zul jij het eerder ‘saai’ noemen. Pas op: jouw onschuldige flirts vielen eerder niet zo op, maar nu ben je minder voorzichtig. Je lief protesteert (terecht), dus er valt wat uit te praten. Vrijgezel? Via je werk ontmoet je potentiële dates. Van samenwerken komt samenwonen…

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Je verkent nu andere kanten van jezelf. Je wilt groeien en aan iets wezenlijks bouwen, en die ambities vallen op. Opdrachten van anderen? Je maakt je eigen regels. Ook in de liefde heb je zelfvertrouwen. Je plukt nu de vruchten van negatieve ervaringen uit het verleden. Niets is toeval.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Alles heeft z’n prijs en jij weet dat dit zelfs geldt voor de liefde. Je mond houden als iets je niet bevalt – zoals bepaald gedrag of meningen van je lover – bouwt een ‘schuld’ op die je veel rente kost. Namelijk: je humeur. Praat dus open over wat je wel en niet bevalt in jullie relatie. En wees ook zo open bij je vrienden.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Domme vragen bestaan niet, dus stel ze vooral. In het bijzonder op je werk, want als Waterman met een vaste baan baal je af en toe van de sleur. Vraag dus vooral rond in je netwerk hoe je dat bijzondere idee kunt vormgeven. Beantwoord daarbij voor jezelf alvast deze vragen: wat voor moois kun jij toevoegen – en hoe?

VISSEN 20 februari – 20 maart
Content is king en dat geldt zeker voor je communicatie, deze week. Check voordat je brieven post, formulieren invult of e-mails verstuurt of het belangrijkste er wel in staat – op de juiste manier en op de juiste toon. Op het werk kun je collega’s en klanten goed helpen met je creativiteit op schrijfgebied.

Laatste nieuws

Zie ook