Michelle Obama onthult eindelijk wat ze van Melania Trump als cadeau kreeg

Aha!

Lees ook

Het was een vraagstuk dat het internet ruim een jaar in de greep hield: wat zat er in het cadeau dat Michelle Obama van Melania Trump kreeg? Nu hebben we eindelijk het antwoord.

Awkward

Voormalig first lady Michelle Obama kreeg vlak voor de inauguratie van president Donald Trump een presentje van zijn vrouw Melania. Een attent gebaar – dat ietwat ongelukkig viel en uitdraaide tot een ongemakkelijke internet viral. Het viertal moest namelijk gekiekt worden door de hordes pers die te wachten stond en de kleinigheid stond niet in het draaiboek. Maar wat zat er eigenlijk in de beruchte lichtblauwe verpakking? Het was al eventjes bekend dat het ging om een cadeauverpakking van Tiffany & Co., een luxueuze Amerikaanse juwelier.

Wat zat er in?

Michelle Obama was te gast bij Ellen DeGeneres, die haar natuurlijk vroeg over het voorval. “Dit had ik nog nooit meegemaakt”, aldus Michelle. “Ik dacht meteen: ‘wat moet ik hier nu mee doen?’. Niemand kwam het cadeau van mij overnemen. Ik vroeg me af of ik er misschien mee op de foto moest? Gelukkig redde mijn man de situatie. Hij nam de doos en legde deze binnen.” En wat zat er uiteindelijk in? “Een prachtige fotolijst”, volgens Michelle Obama.

Lees ook: Zien: De allereerste foto van Michelle Obama en Melania Trump

Bron: Buzzfeed, Beeld: Giphy, Getty

Laatste nieuws

Zie ook