Jááá! Marly van der Velden keert terug in GTST

GTST-fans opgelet!

Lees ook

GTST-fans opgelet! Marly van der Velden aka Nina Sanders keert maandag weer terug op de set vans de populaire soapserie. "Ik heb er onwijs veel zin in dat het normale leven weer gaat beginnen", vertelt ze aan RTL Boulevard.

Heftige periode

De soapie kan niet wachten om, na haar zwangerschapsverlof, terug te keren op de buis. Eind oktober verwelkomde ze haar tweede kind, dochter Jacky-Rey, en was daarom enige tijd niet te zien in de serie. Ze geeft wel toe dat haar ook een heftige periode te wachten staat. "Na drie maanden met Jacky-Rey heb je elkaar echt leren kennen en dan moet je dat ineens loslaten. Daar moet ik echt mijn weg in gaan vinden. Ik denk dat het na volgende week al heel anders is. Dan heb ik een weekje werken achter de rug en dan ben ik helemaal geland. Nu vind ik het nog een beetje spannend."

Comeback

De 30-jarige actrice kijkt er naar uit om haar collega's weer te zien. "Ik heb mijn collega's heel erg gemist. Maar we hebben een WhatsApp-groep, dus ik heb eigenlijk niks hoeven te missen. Maar ik vind het wel heel leuk om iedereen weer te zien." Marly zal over ongeveer twee maanden weer te zien zijn in de serie.

Lees ook: Nieuw personage te zien in GTST

Bron: RTL Boulevard, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook