Eerste afleveringen Temptation Island zijn trending topic

*Spoiler alert*

Lees ook

Gisterenavond werden er maar liefst twee afleveringen van de ultieme guilty pleasure Temptation Island uitgezonden en daar zagen we meteen al veel drama voorbijkomen. Voor de koppels een nachtmerrie, voor de kijkers thuis (dubbel) genieten geblazen.

*Spoiler alert*

Vier koppels zijn de grote relatietest weer aangegaan op een ultraluxe resort op Thailand. En sinds de verleidsters echt geen katjes zijn om zonder handschoenen aan te pakken en de verleiders menig vrouwenhart op hol laten slaan, belooft dit seizoen heftiger te worden dan ooit. Dat merkten Temptation-fans gisteren meteen.

Tongen los

Het datingprogramma maakte de tongen weer goed los op Twitter. Kevin en Megan kregen het in de reacties meteen flink te verduren door de vele misstapjes van Kevin. Hij dook maar liefst vijf keer met een ander in bed, waaronder op zijn eigen verjaardag, en toch is Megan nog steeds bij hem. Tijdens een gesprekje met een verleidster praat hij al meteen negatief over zijn 'niet zo slimme' vriendin. Ai, Kevin!

Danielle & Mezdi

Ook Daniëlle was trending op social media. De blondine is volgens kijkers nu al niet meer te vertrouwen. Zij kon het meteen erg goed vinden met verleider Fabrizio. Hetzelfde geldt trouwens voor haar vriend Mezdi, die niet alleen in het programma, maar ook op social media veel vrouwenharten op hol laat slaan met zijn looks. Hij ging op date met verleidster Laetitia en kon zijn ogen niet van haar afhouden. Toen hij dacht dat de camera's weg waren, werd het al behoorlijk intiem. Als dat maar goed gaat…

Zie hieronder de leukste tweets van de eerste afleveringen van Temptation Island op een rij.

Lees ook: Is dit het bewijs dat Temptation Island doorgestoken kaart is?

Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook