Anouk haalt uit naar Humberto Tan

Naast kandidaten, moest nu ook Humberto Tan’s RTL Late Night het ontgelden.

Lees ook

Aan eerlijkheid bij Anouk geen gebrek, blijkt weer uit de aflevering van The Voice of Holland van gisterenavond. Dit keer geen afgebrandde kandidaat of opvallend commentaar, maar een sneer naar Humberto Tan.

Lang commentaar

Naast kandidaten, moest nu ook Humberto Tan’s RTL Late Night het ontgelden. De Haagse rockchick gaf haar deskundig commentaar op de performance van Silayo, maar dat bleek ietwat aan de lange kant. Martijn Krabbé probeerde hier grappig op in te haken door op te merken dat hij RTL Late Night, het programma dat volgt na de talentenjacht, maar moet bellen dat ze wat uitlopen.

Sneer

Anouk, recht voor haar raap, flapte er volgens uit: "Daar kijkt toch niemand meer naar!" De zaal bulderde van het lachen, maar de The Voice-crew leek er vrij ongemakkelijk van te worden. "Just keeping it real!", roept ze daarna nog. De zangeres wist ook de tongen op Twitter weer goed los te maken.

Reactie

Humberto Tan zelf reageerde op het voorval: "Anouk is Anouk en dat is prima. Er kijken zo nog genoeg mensen hoor." Dat is sportief opgepakt!

Lees ook: Anouk verbaast zich over emotionele gesteldheid in The …

Bron: Telegraaf Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook