Zo zag Temptation Island-verleider Tijs er vroeger uit

Wát een verschil!

Lees ook

Temptation Island is pas net begonnen en de roddels vliegen al het internet over. Van oude foto's van Zwanetta tot Yana die er nu al klaar mee is. Nu blijkt dat verleider Tijs Luyten (25) aka Temptation Tijsje niet altijd zo'n spierbundel is geweest.

Overgewicht

De sportschool is inmiddels zijn tweede thuis, maar vijf jaar geleden kampte hij nog met flink wat overgewicht. Hij woog destijds maar liefst 140 kilogram. "Als het zomer was en alle jongens buiten in hun short gingen zwemmen, stond ik daar in mijn dikke trui. Ik durfde niet. Ik wilde mijn lichaam verbergen, want ik schaamde mij dood om hoe ik eruit zag."

Maagverkleining

In 2012 liet Tijs een maagverkleining uitvoeren en ging hij gezond eten. "Ik heb mij volledig in de fitness gestort", vertelt hij aan HLN. En nu? "Ik voel mij top! Ik weeg nog 85 kilogram. Maar het allerbelangrijkste: voor het eerst voel ik mij écht gelukkig. Ik heb eindelijk zelfvertrouwen."

Roddels

Over de roddels zegt hij: "Dat wist ik wel op voorhand. Ik trek mij daar niks van aan. Ik heb al zoveel meegemaakt dat ik een olifantenvel gekweekt heb. Ik sta sterk in mijn schoenen. Ik zou zo opnieuw meedoen met het programma. Wàt een ervaring!"

Voor- en nafoto's

De inmiddels zelfverzekerde en spontane hunk deelt op Instagram maar al te graag zijn voor en nafoto's om zijn ontwikkeling aan zijn volgers te showen. Wát een transformatie! Maar, omdat zijn Instagram op privé staat, kun je hier klikken voor de beelden.

Lees ook: Eerste afleveringen Temptation Island zijn trending topic

Bron: HLN Beeld: Vijf.be

Laatste nieuws

Zie ook