Temptation Island-verleidster Cherish allesbehalve een typische verleidster

De wulpse blondine weet duidelijk wat ze wel en niet wil.

Lees ook

Cherish wist tijdens de eerste twee afleveringen al gelijk het hoofd van Kevin op hol te brengen, waardoor de rol van verleidster in Temptation Island haar op het lijf lijkt te zijn geschreven. Toch was de 26-jarige in eerste instantie niet van plan om mee te doen aan het programma. "Ik ben gevraagd via Facebook. Ze vroegen ik geïnteresseerd was om mee te doen aan het programma als verleidster. Ik heb geen idee hoe ze bij mij gekomen zijn".

Moeder

De verleidster zei dan ook niet gelijk ja tegen de productie van het immens populaire programma en wilde eerst advies van haar familie en vrienden inwinnen. Hoewel haar vriendinnen het gelijk een leuk idee vonden, was haar moeder iets minder blij met haar dochters keuze. "Ik kreeg het typische ouder-zegje te horen. 'Ga niet gek doen, Cherish. Doe geen dingen waar je je voor moet schamen'".

De blondine lijkt daardoor wel een paar grenzen als 'geen sex op tv' te hebben gesteld. Ondanks dat het aan haar de taak is om de mannen zo snel mogelijk uit de tent te lokken. “Voordat de opnames begonnen heb ik met mezelf afgesproken dat niet te doen. Stel je voor: je hebt over tien jaar een kind, dan wil ik niet dat er beelden van mij bestaan waarop te zien is hoe ik sex heb. En daarnaast vind ik zoenen ook al heel erg vreemdgaan".

Onzeker

Ook vond Cherish het in het begin reuze spannend, vooral omdat ze eigenlijk helemaal niet zo'n verleidster is. “Ik ben eigenlijk een heel onzeker meisje. Vooral door mijn uiterlijk. Ik vond het aan het begin dan ook erg spannend. Het was echt een uitdaging voor me, ook om zelfverzekerder te worden. Maar daarnaast wilde ik gewoon een leuke tijd hebben".

En dat ze een leuke tijd heeft gehad, blijkt al wel uit de eerste afleveringen. “Ik kijk terug op een heel leuke tijd. Ik hoop dat mensen een beetje kunnen genieten van mij in het programma. Eerst was ik erg bang om tijdens de uitzendingen negativiteit over me heen te krijgen, maar dat heb ik inmiddels minder. Want in tegenstelling tot andere meiden ben ik gewoon mezelf gebleven", aldus de blondine.

Lees ook: Temptation Island-verleidster Yana is er nu al klaar mee

Bron: Lindanieuws Beeld: iStock, ANP

Laatste nieuws

Zie ook