Lifesaver: dit drankje helpt je naar verluidt van een helse kater af

Ein-de-lijk!

Lees ook

Heb je een pittig feestweekend achter de rug en er the day after een vreselijke kater aan over gehouden? Hoewel dit soort feestjes vaak wel tot de betere avonden behoren, is het toch fijner om je lazy sunday zónder hoofdpijn en maagzuur door te brengen. Met dit nieuwe hangover drankje zou dit voortaan geen probleem moeten zijn.

The Hangover Drink

Oke oke, helemaal als sneeuw voor de zon verdwenen is je kater misschien niet, maar een stel slimme mannen uit de Silicon Valley zorgen er met The Hangover Drink wel voor dat-ie in ieder geval stukken minder is. De bedenkers van het wondermiddel zou onder andere dihydromyricetin bevatten, dat door de antitoxische eigenschappen perfect zou zijn voor het afbreken van alcohol.

Wondermiddel

Hierdoor zou je vervelende kater binnen no time stukken minder zijn, waardoor de barstende hoofdpijn en je in de war gebrachte maag tot de verleden tijd behoren. Althans, dat belooft het. Het wonderdrankje is vanaf juni verkrijgbaar en iets zegt ons dat het nu al een enorm succes gaat worden. Want zeg nou eerlijk: 's ochtends wakker worden zonder kater klinkt als een dream come true.

Lees ook: Deze app zorgt dat je nooit meer iemand dronken zal bellen

Bron: Colourful Rebel Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook