Grazia’s top 3. Best gelezen op zondag

Deze hot stories werden vandaag het best gelezen!

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. 'Meghan Markle had nog een relatie tijdens blind date met prins Harry'

Over iets meer dan vier maanden is het eindelijk zover en zal de nu al veelbesproken royal wedding van prins Harry en Meghan Markle plaatsvinden. Hun relatie begon destijds met een door een gemeenschappelijke vriendin opgezette blind date. Maar wat bijna niemand weet is dat de voormalige Suits-actrice destijds naar verluidt nog in een relatie zat.

2. Fifty Shades-acteur Jamie Dornan doet boekje open over ongemakkelijke strandscène

De aankomende week zullen de bioscoopzalen weer vol zitten met gillende vrouwen en wellicht wat mannen die verplicht mee moeten. Na maandenlang wachten is aanstaande donderdag eindelijk de allerlaatste film uit de Fifty Shades-reeks te zien. Uiteraard zal menig vrouw weer in hun stoel wegsmelten bij het zien van de onwijs sexy Jamie Dornan. Toch onthult de acteur dat het er tijdens de opnames een stuk minder sexy aan toe ging…

3. Temptation Island-verleidster Cherish allesbehalve een typische verleidster

Cherish wist tijdens de eerste twee afleveringen al gelijk het hoofd van Kevin op hol te brengen, waardoor de rol van verleidster in Temptation Island haar op het lijf lijkt te zijn geschreven. Toch was de 26-jarige in eerste instantie niet van plan om mee te doen aan het programma. "Ik ben gevraagd via Facebook. Ze vroegen ik geïnteresseerd was om mee te doen aan het programma als verleidster. Ik heb geen idee hoe ze bij mij gekomen zijn".

Laatste nieuws

Zie ook