Monica Geuze en Danique Bossers lanceren sieradencollectie MeauxMeaux

Het geheime project onthuld!

Lees ook

Monica Geuze en haar beste vriendin Danique Bossers hebben fans lang in het duister gelaten, maar het hoge woord is er nu uit: ze hebben samen de sieradenlijn MeauxMeaux ontworpen.

Geheim project

De vriendinnen hebben het al langere tijd over een samenwerking; dat is regelmatig aan bod gekomen in de vlogs van Monica. Over het hoe, wat, waar of wanneer werd echter geen woord gerept.

Onlangs werd dan toch een tipje van de sluier gelicht. Hun geheime project kreeg de naam MeauxMeaux. Er werd een Instagrampagina aangemaakt en beide dames deelden sneak peeks van de photoshoot. Dat was het startsein voor fans om te gaan speculeren. Ging het om een pizzazaak? Vriendin Noor de Groot reageerde namelijk met pizza emoji's. Ietwat vreemd, maar alles was mogelijk. Anderen dachten eerder aan een kledingcollectie, want als er één ding is waar de dames van houden is het winkelen.

Kettinkjes

Beiden bleken fout, want gisteren werd het merk gelanceerd met een sieradencollectie. Monica en Danique hebben samen twee kettinkjes ontworpen: één met een muntje en één met een sterretje. Ze worden verkocht op de site van Mostwanted, de succesvolle webshop van Danique. Of de collectie later nog wordt uitgebreid is niet bekend.

Lees ook: Zo kwam Monica Geuze erachter dat ze zwanger was

Laatste nieuws

Zie ook