Exclusief: dit is de echte reden achter breuk Pommeline en Merijn

De eerste twee afleveringen van Temptation Island zijn nog maar net afgelopen en er komt nu al sleazy and dirt boven water. 

Lees ook

De eerste twee afleveringen van Temptation Island zijn nog maar net afgelopen en er komt nu al sleaze and dirt boven water.

Break up

Zo gingen veel deelnemers de eerste 24 uur al de mist in en bleek zélfs good guy Tim uiteindelijk z’n handen niet af te kunnen houden van de tetten van verleidster Yana. Maar er zijn ook deelnemers die “de liefde van hun leven” vinden in het bloedstollende relatie-avontuur. Kijk maar bijvoorbeeld naar Pommeline en Merijn. Pommeline wist Merijn vorig seizoen van sneaky Lisa af te snoepen, waarna die twee een koppel vormden. Toch kwam er deze week een eind aan hun liefdesgeluk.

Er is meer

"Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer", begint ze. "Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd", liet Pommeline weten in een statement op Instagram, maar ze wist wel het huis van Fabrizio te vinden. Grazia heeft, exclusief, van onze betrouwbare Temptation insider vernomen dat deze breuk namelijk alles te maken heeft met… verleider Fabrizio aka kleurplaat, waarmee ze samen in zijn tattooshop werkt.

Blondes have more fun

Fabrizio’s got a thing for blondes. Momenteel lijkt de spierbundel te zwichten voor de charmes van Daniëlle, toch zou daar niets uitgekomen zijn. Want nu blijkt hij de nieuwe vlam Pommeline te zijn. To be continued.

via GIPHY

Laatste nieuws

Zie ook