Temptations Fabrizio heeft crimineel verleden

"Wat ik nu ga vertellen is heel persoonlijk"

Lees ook

Temptation Island-verleider Fabrizio aka Kleurplaat is op Instagram uit de school geklapt over zijn verleden. En dat ging er niet altijd fraai aan toe.

Dealtjes

De verleider schrijft bij een collage van verschillende foto's door de jaren heen:

"Wat ik nu ga vertellen is heel persoonlijk en ik heb me er jaren voor geschaamd. Maar daar is geen reden voor, dus zal ik het voor eens en voor altijd uitleggen. Ik ben mijn halve leven vreselijk gepest op school, ik hoorde er nooit bij. Na de middelbare school vond ik aansluiting bij een groepje foute gasten, die me het gevoel gaven dat ik wel gerespecteerd werd. Daar ging het mis: ik was continue high. Ik werd de foute jongen, die zich bezighield met vechtpartijen en dealtjes maken.

Het heeft me drie jaar van mijn leven gekost om in te zien dat de jongen die ik geworden was niet de jongen was die mijn ouders graag wilden zien. Het keerpunt kwam toen ik me realiseerde dat het jongetje dat continue gepest werd omdat hij anders was dan alle andere kinderen nog niet dood was. Dat kindje dat het liefst de hele dag zat te tekenen in plaats van ging voetballen met de andere jongens was er namelijk nog steeds. Ik besloot het roer om te gooien. Ik wilde weer gewaardeerd worden vanwege de juiste redenen: mijn creativiteit.

Ik kom niet uit een welgestelde familie die me alles kon geven wat ik wilde. Mijn vader was een mijnwerker die twintig jaar lang onder gevaarlijke omstandigheden heeft gewerkt om zijn vier kinderen alles te kunnen geven wat zij nodig hadden. Mijn moeder was een geweldige vrouw die onwijs veel van haar kinderen hield. Maar de man die ik vier jaar geleden was realiseerde zich niet hoeveel pijn hij zijn ouders heeft gedaan, hoe lang hun nachten waren wanneer hun zoon weer eens niet thuis kwam en hoe erg hij hen kwetste wanneer hij weer ruzie kwam maken over geld.

Ik kan alles wel vertellen, en sommigen zouden de helft van wat ik heb meegemaakt niet eens geloven. Ik heb mijn verleden, mijn fouten. Ik heb mensen pijn gedaan, ze laten vallen, meer dan een keer. Maar ik heb een manier gevonden om uit deze negatieve spiraal te komen. Ik run nu mijn eigen zaak, rijd in een Italiaanse sportwagen en ik loop rond in mooie pakken. Ik ben zelfs bezig met het bouwen van mijn eigen huis. Voor sommigen blijf ik altijd die crimineel en een klootzak, maar dat maakt me niet uit. Liefde voor degenen die me wél supporten en me niet veroordelen."

Betere tijden

Inmiddels heeft Fabrizio zijn leven herpakt en is hij nu te zien in het derde seizoen van Temptation Island. Daar heeft hij zijn oog laten vallen op de blonde Daniëlle, die samen met haar vriend Mezdi aan het programma meedoet. Of het wat wordt tussen de twee is nog maar de vraag, vandaag werd namelijk ook bekend dat Fabrizio een relatie heeft met een Temptation-deelnemer uit het vorige seizoen… Benieuwd? Klik hier.

Lees ook: Zo zag Temptation Island-verleider Tijs er vroeger uit

Laatste nieuws

Zie ook