Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 7 februari t/m 13 februari 2018? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Er staan je wat beslissingen te wachten en het is belangrijk dat je die niet overhaast neemt. Ga dus even zitten, sluit je ogen en adem rustig in en uit. Denk aan alle details waar jij als ongeduldig vuurteken nogal eens overheen springt. Dit oefenen levert je de mentale voorsprong op die je nodig hebt.

STIER 21 april – 21 mei
Sommige mensen hebben hun glans verloren en toch heb je een beetje moeite om ze los te laten. Houd in gedachten dat alles gebeurt om een reden. Moet je veel moeite doen om met diegene af te spreken? Is er steeds ruis op de lijn? Laat negatieve energie achter je door je aandacht op een leuker iets of iemand te richten.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
In de liefde word je zachter. Het laatste wat je wilt in je relatie, is kibbelen om het kibbelen. Je bent je steeds meer bewust van andermans gevoeligheden en de welgemeende complimenten rollen gemakkelijk uit je mond. Is er iemand met wie je verbaal vocht? Nu is het tijd om te vergeven.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Deze week ontmoeten logica en emotie elkaar en jij vindt het moeilijk navigeren tussen de twee uitersten in je. Daardoor begrijp je anderen niet altijd even goed en kun je onhandig uit de hoek komen. Doe je best om andermans reactie en je eigen verbale misstappen niet te serieus te nemen. Lach erom.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Je krijgt de kans om iets te doen wat je nog nooit eerder deed – en daar ben je verrassend goed in. Je natuurlijke vaardigheid om eigen gevoeligheden even te parkeren en naar je intellect te luisteren, komt goed van pas in veel situaties. Met je liefdesleven zit het dus wel goed. Zo goed zelfs, dat je jezelf moet knijpen om te beseffen dat je niet droomt.

MAAGD 23 augustus – 22 september
Deze week heb jij geen problemen om je hart te laten spreken. Je vertelt je lover precies wat je nodig hebt. Good for you, want met jezelf wegcijferen in de liefde heb je het wel gehad. Vrijgezel? De planeten staan perfect voor romantische dates – met wie je veel meer toekomst ziet dan een gezellig weekendje.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Een gevoel van wantrouwen bekruipt je. Je krijgt het vermoeden dat iemand misbruik van je werk maakt. Is er een nieuw iemand in je leven die een verborgen agenda heeft? Houd oren en ogen open voor dingen die anders zijn dan ze lijken. Je droomt weg bij hoe mooi iets vroeger was. Nodig er een oude vriend bij uit.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Heb je dat notitieblokje vol ideeën nog? Blaas het stof eraf en breng die ideeën tot uitvoer. Je bent vastberaden en in combinatie met grote dromen kan dat ervoor zorgen dat je grote concepten bedenkt en uitvoert. Kijk wel uit voor miscommunicatie en bedenk dat driemaal soms geen scheepsrecht is.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Je liefdesleven is in beweging, op een goede manier. Ben je kort met iemand aan het daten, dan wordt het deze week serieuzer. Ben je al een tijd aan het daten? Plan dan een weekendje weg en laat je dromen bepalen waar de reis naartoe gaat. Het is te lang geleden dat je je rugzak pakte, en het kriebelt nu.

STEENBOK 22 december – 20 januari
De sterren nodigen je uit om trekjes van jezelf te laten zien die je normaal gesproken liever verbergt. Je mag stralen, dus vergeet de schaamte. Je partner vindt het super als jij je emoties laat zien, zelfs knorrig vindt hij of zij je schattig. Single? Alles wat je met een persoonlijke noot brengt, scoort.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Maak deze week een plan en blijf daaraan werken. Je concentratie is top. Het soort mensen dat je aantrekt, verandert. Het is nu belangrijk dat je vraagt wat je van hen nodig hebt. Wees daarbij duidelijk en je zult al snel zien dat het je helemaal geen moeite meer kost om gelijkgestemden te vinden.

VISSEN 20 februari – 20 maart
De sterren versterken stabiele relaties en daarvan profiteert je liefdesleven. Ben je al langer samen, dan pak je samen iets op waardoor je elkaar weer leert waarderen. Verliefde Vissen laten deze week vertrouwen en medeleven zien. Ga er niet vanuit dat de ander weet hoeveel je om hem geeft, maar zeg het.

Laatste nieuws

Zie ook