Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gordon enorm afgevallen
Gordon heeft een flinke transformatie ondergaan. De zanger showt op Instagram een before en after foto, op de laatstgenoemde is hij naar eigen zeggen 16 kilo lichter. Hij heeft zijn doel vooralsnog niet behaald; er moet nog 5 kilo af.

Elise Schaap imiteert Lil' Kleine
Dat Elise Schaap kan imiteren weten we inmiddels, want we lachen ons altijd kapot als de actrice zich hult in een fatsuit, een plaksnor op doet of haar stem précies zo laat klinken als een van onze BN'ers. De nieuwste imitatie is er weer eentje van een hoog niveau, Elise doet namelijk Lil' Kleine na in de 'TV Kantine'. Met Carlo Boszhard als Ronnie Flex naast haar. Wat wil je nog meer? En haar stem is absoluut helemaal 'Kleine', met dik aangezet Amsterdams accent. Bekijk het fragment hieronder:

Caitlyn Jenner reageert op geboorte kleindochter
It's official! Na heel wat maanden aan roddels en speculaties heeft Kylie Jenner deze week dan eindelijk haar zwangerschap én bevalling bevestigd. Caitlyn Jenner is apetrots en heeft op Instagram gereageerd op de geboorte van haar kleindochter. “Mijn dochter heeft een dochter gekregen. Het was, en is nog steeds, geweldig om naast je te staan tijdens deze reis. Die kleine is nu al zó mooi! Ik kan niet wachten om haar te zien opgroeien”, schrijft Caitlyn onder een babyfoto van Kylie.

Bron: RTL, Beau Monde, Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook