Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

get it while it's hot!

Lees ook

Good morning! Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Beyoncé siert de cover.

Deze week:

* Privéjets, designerkleding en front row seats bij coole events. De dochter van Bey en Jay leidt niet echt een normaal leven en dan is het moeilijk om met beide beentjes op de grond te blijven.
* Real life: Uit internationaal onderzoek blijkt dat zo’n een op de tien artsen een verslaving heeft. Cijfers over Nederlandse artsen zijn er niet, want het taboe is groot. Pauline (36) begrijpt dit.
* Actiescènes in Tanger, honderden guranten en boze Marokkanen die met eieren gooiden: Ali B’s lmdebuut was spannender dan hij had verwacht. Wij spraken hem.
* Actrice Toprak Yalçiner (30) is zwanger van haar eerste kind én ze is nu te zien in de ziekenhuis- serie CMC. Kan niet beter?
* 2018 is hét jaar voor Shelly Sterk (26). Ze tekende een contract bij SBS6 en stapt in het huwelijksbootje met haar grote liefde Mark. Tijd om haar aan de tand te voelen!
* Ze zorgen voor de mooiste happily ever afters ter wereld van onze A-listers. Maak kennis met de zes meest exclusieve weddingplanners van La La Land.
* Ain’t no mountain high enough… Hoeveel hebben Fatima, Kay, Tim, Fajah en Fred over voor de liefde? Zijn ze jaloers? Flirterig? “Ik hou ervan om spelletjes te spelen.”
* Terwijl de rest van de wereld Valentijn viert met een geliefde, heeft Esmee de liefde afgezworen. Op haar 33e weet ze het zeker: voor haar geen relatie meer. “Mannen pro teren lekker van het vrouwenoverschot.”
* Shop: Van kanten blouse tot een jurk met ruches: deze items zijn zo mooi en verleidelijk, dat je er spontaan vlinders van in je buik krijgt.
* Alles wat je altijd al had willen weten over denim vind je hier.
* Draai dat potje crème eens om en lees het etiket. Wat? Jazeker, best slim om eens te doen. Want net als het goed is om te weten wat je eet, is het belangrijk dat je weet wat je smeert. Alleen… Welk stofje doet wat? Grazia heeft het antwoord.
* De ene filler is de andere niet. Hoe verklein je de kans op complicaties en vergroot je de kans op dat gewenste resultaat? Grazia’s Manon sprak met cosmetisch arts Katja Kiewiet de Jonge.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.

Laatste nieuws

Zie ook