Martijn Krabbé reageert op alle commotie rondom Uitstel van Executie

De presentator heeft ondanks alles wel begrip voor de 41-jarige Karin. "het was niet zozeer ondankbaarheid, maar blinde paniek."

Lees ook

Waar een paar jaar geleden de vrouw met de stopcontacten uit Help, Mijn Man Is Klusser op social media enorm veel teweegbracht, is het nu de 41-jarige Karin uit Uitstel van Executie die de gemoederen flink bezighoudt. De vrouw was duidelijk niet erg blij met het eindresultaat en tijdens het programma leek presentator Martijn Krabbé toch een beetje van zijn apropos te zijn. Toch lijkt de vork nu heel anders in de steel te zitten…

Enthousiasme

Karin woonde samen met haar drie dochters in een enorme bouwval, waardoor ze zich geen raad meer wist en de hulp van RTL inschakelde. Haar onverkoopbare huis werd omgetoverd tot een mooie woning en dus was het in één klap een stuk aantrekkelijker. Al leek Karin zelf allesbehalve enthousiast. En dat zorgde voor een enorme lading aan negatieve reacties van de kijkers thuis.

Reacties

En hoewel ook Martijn een beetje verontwaardigd leek te zijn, nam hij het gisteren toch een beetje op voor de teleurgestelde Karin. “Ik had natuurlijk net zoiets als de andere mensen. Ik dacht ook: wat een rare reactie is dit. Maar het was niet zozeer ondankbaarheid, maar blinde paniek. Wat je vaak ziet bij mensen die een beetje de grip over hun leven kwijtraken, is dat ze echt het overzicht kwijt zijn. Zij ging twijfelen of de afwerking van het huis wel zou bijdragen aan een goede verkoop".

Inmiddels heeft ook Karin zelf gereageerd op alle commotie en is ze zeker blij met alle hulp die haar tijdens Uitstel van Executie is aangeboden. "Zonder hen had ik het nooit gered". Eind goed, al goed dus.

Lees ook: Bizarre woningadvertentie gaat viral

Bron: Lindanieuws Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook