Donald Trumps bad hair day, is waar iedereen het vandaag over heeft

Donalds zorgvuldig gestylde lokken hadden een heus Marilyn Monroe momentje deze week.

Lees ook

Donald Trumps zorgvuldig gestylde lokken hadden een heus Marilyn Monroe momentje afgelopen week. Op de foto is te zien hoe de POTUS aan boord stapt van zijn privéjet en de hevige windvlagen zijn presidentiële haardos volledig in de war brengt en we kunnen zien dat daar een grote kale plek met littekens onder schuilt.

Marilyn Monroe moment

Journalist Ashley Feinberg legde het beeld vast en deelde de foto op Twitter, waarna het beeld in een mum van tijd viral ging. “Eerst dacht ik dat het niet echt kon zijn”, aldus Feinberg op Twitter. “Maar… Ik denk van wel.” Boze tongen beweren echter dat het niet eens over Donalds echte, éigen haar ging, maar dat het een toupet was, dat bijna van z’n hoofd af waait.

Haarstukje

Haarspecialist Alan Bauman drukt die geruchten meteen de kop in. Aan The Guardian vertelt hij: “Ik denk dat hij in het verleden enkele haartransplantaties heeft gehad aan het voorste deel van zijn haarlijn”, aldus Bauman. Hij gelooft ook dat Trumps haar uit zijn schedel groeit en zeker geen haarstukje is. Bekijk de beelden hieronder. Wat denk jij?

Lees ook: Michelle Obama onthult eindelijk wat ze van Melania Trump als cadeau kreeg

Beeld: Twitter, GEtty

Laatste nieuws

Zie ook