Onthuld: deze dingen doen vrouwen veel liever dan sex hebben

Zijn deze punten herkenbaar voor jou?

Er zijn weinig dingen die het gevoel na een fijne vrijpartij kunnen evenaren, maar dat betekent niet dat je er altijd zin in hebt. Helemaal niet als je kunt kiezen tussen sex of een geheel nieuwe garderobe shoppen, toch? Winkelen is niet het enige wat vrouwen boven sex verkiezen, zo blijkt uit een kleine rondvraag door de app Whisper. Een aantal anonieme vrouwen deelt wat ze liever hebben dan een vrijpartij. Zijn deze punten herkenbaar voor jou?

Komen ze:

1. Voor een van de vrouwen is een geheel nieuwe kastinhoud niet eens nodig, met één specifiek item is ze al gelukkig genoeg. Zij verkiest namelijk “het gevoel van een nieuwe handtas” boven sex.

2. “Vreemden die zeggen dat ik er goed uit zie”, schrijft iemand. Want ja, complimenten krijgen vinden we allemaal fijn. Of-ie nou afkomstig is van je moeder, vriend of een vreemde.

3. Vrouwen hechten veel waarde aan hygiëne en uiterlijke verzorging, dat blijkt ook uit dit onderzoekje. Eén vrouw wast namelijk liever haar haren dan dat ze met haar vriend het bed induikt; een andere doft zich liever op.

4. Een romantische, intieme avond met je vriend hoeft niet meteen te betekenen dat jullie sex moeten hebben. “Soms is knuffelen en samen zijn leuker.”

5. Ga je ’s ochtends de deur uit, dan ontbreekt een beha waarschijnlijk niet aan je outfit. Hoe fijn is het dan als je thuis komt en ‘m weer uit mag trekken? Een van de ondervraagden vindt dit moment zelfs zo fijn dat een vrijpartij erbij in het niet valt.

6. Sex is fijn, maar fantaseren is soms vele malen spannender dan de echte daad.

7. “In bed kruipen, lekker onder de dekens liggen en slapen”, schrijft iemand. Need we say more? Slaap lekker!

Lees ook: 8 x Wat hij wil dat je in bed doet, maar niet durft te zeggen

Bron: Marie Claire

Laatste nieuws