Temptation time: de highlights van aflevering #3

Schandaal na schandaal volgen elkaar op...

Lees ook

Verstand op nul en popcorn erbij; elke donderdagavond is het weer Temptation time. Hitsige vrijgezellen en flink wat alcohol in een ultraluxe resort op Thailand, gooi daar vier koppels bij en je hebt dé ingrediënten voor een spraakmakend seizoen van Temptation Island. En spraakmakend is het zeker. Na de eerste aflevering was het al meteen duidelijk: het wordt weer een seizoen voor in de boeken. Schandaal na schandaal volgen elkaar op tijdens dit exotische avontuur vol verleiding en bedrog… Hier werd op social media het meest over gesproken na aflevering #3.

De tranen van Deborah en Tim

Dat Deborah en Tim tot over hun over verliefd op elkaar zijn, hebben ze goed duidelijk gemaakt. De tortelduifjes praten non stop over elkaar en kunnen meerdere keren per dag hun tranen niet bedwingen, tot grote irritatie van kijkers thuis. Als je nog geen dag zonder elkaar kunt, is dat geen gezonde relatie, luidt het op social media.

De break-down van Megan

Het lijkt eindelijk tot Megan door te dringen dat vriend Kevin haar maar liefst vijf keer bedrogen heeft en zij hem blijft vergeven. De brunette stort volledig in en verleider Joshua pakt meteen zijn kans om haar te troosten. Social media is duidelijk #TeamMegan en zien haar het liefst vandaag nog met Joshua in bed duiken. What goes around, comes around…

De sokken van Joshua

Tijdens de date van Joshua en Megan heeft de verleider zijn mooiste paar sokken uit de kast getrokken en die mogen door iedereen gezien worden. Met een paar sneakers eronder weet hij Megan om zijn vinger te winden. Zouden 't dan toch die sokken zijn geweest?

Laatste nieuws

Zie ook