Onthuld: Waarom Kylie Jenner haar dochter Stormi heeft genoemd

Best logisch, toch?

Lees ook

Begin februari werd Kylie Jenner moeder van haar eerste kind. Het meisje luistert naar de unieke naam Stormi en fans denken te weten waarom ze voor deze bijzondere creatie heeft gekozen.

Vlinders

Eerder ging het gerucht dat de brunette en haar hubby Travis Scott hun kindje Butterfly of iets in de trant van een vlinder zouden noemen. Mariposa bijvoorbeeld, Spaans voor vlinder. Dit omdat Kylie de afgelopen maanden overal vlinders voorbij laat komen. In de video die de jongste Jenner-telg na de geboorte online plaatste is te zien dat ze een ketting met grote vlinders erop draagt. Ook in de babykamer zijn er vlinders op de muur te zien.

Drie maanden geleden plaatste Kylie al een foto op Instagram met haar hand vol roze vlinder ringen. En dan hebben we ook nog de matching tatoeages van Kylie en Travis; beiden lieten ze in juni vorig jaar een kleine vlinder op hun enkel tattoëren.

Butterfly effect

Ook na de geboorte van Stormi lijken vlinders nog steeds een belangrijke factor te zijn. Kylie ontving prachtige bloemen in de vorm van een vlinder en in haar huis hangen verschillende ingelijste vlinders. Fans denken nu eindelijk de link tussen vlinders en Stormi te hebben ontdekt.

Het gerucht gaat dat het meisje vernoemd is naar the butterfly effect, ofwel het vlindereffect. Deze term werd vroeger gebruikt om aan te geven dat de vleugels van een vlinder een tornado zouden kunnen veroorzaken. Tornado, storm, stormi. Ook opvallend: in mei vorig jaar bracht Travis Scott het nummer Butterfly Effect uit.

Benieuwd naar de eerste foto van Stormi? Klik hier.

Bron: Mirror, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook