Video: Herinner jij je jouw eerste keer nog?

Netflix bingen dan, hé...

Herinner jij je jouw eerste keer nog? In bed, op de bank of op de grond? Een uur, drie uur of misschien wel aan één stuk door zes uur? Ho, wacht! We bedoelen niet dié eerste keer, maar je eerste keer… Netflix bingen!

De eerste keer

Valentijnsdag, de dag van de liefde, staat voor de deur en dus deed Netflix onderzoek naar 'de eerste keer'. Want je eerste keer is speciaal en vergeet je nooit. Bingen dan, hé… Wat blijkt? Meer dan 90% van de abonnees die minstens een jaar lid zijn hebben hun eerste binge al gehad. Jij ook?

Terwijl de meesten tot na een aantal dates wachten, laten Netflix abonnees er geen gras over groeien. Na slechts 12 dagen is de eerste keer voor hen al een feit.

Top 10

Was jouw eerste keer met een bad boy uit Breaking Bad of met een romanticus uit Gossip Girl? Dit zijn de top 10 “Eerste Binges” op Netflix in Nederland. Herkenbaar?

1. Breaking Bad
2. Orange Is the New Black
3. Prison Break
4. Narcos
5. House of Cards
6. Pretty Little Liars
7. Homeland
8. Suits
9. Gossip Girl
10. The Walking Dead

Bij Grazia's redactieleden varieert het van Gossip Girl en Orange Is the New Black tot Narcos, House of Cards en Breaking Bad. Maar we waren ook benieuwd naar de eerste keer van anderen. Grazia's Annemijn ging de straat op om de proef op de som te nemen. Wat was hun eerste keer en waar? En liever op date met Valentijn, of Netflixen op de bank? Kijk mee naar bovenstaande video!

Meer zien? Bekijk hier de Netflix "Eerste Binges" video en hier de video met Netflix acteurs die over hun eerste keer bingen vertellen.

Lees ook: zijn Nederlanders écht de meest trouwe seriekijkers ter wereld?

Beeld & edit: Sanne Bakker, presentatie: Annemijn van Meeuwen

Laatste nieuws