Awkward: Melania weet zich opnieuw geen raad met hand Donald Trump

De twee zorgden weer voor veel gestuntel voor de camera's.

Lees ook

He did it again! Donald Trump heeft inmiddels een hele lijst met ongemakkelijke momenten op zijn naam staan en ook dit keer bleef zijn gestuntel bij Melania niet onopgemerkt.

Fotografen

Terwijl de twee samen naar hun privévliegtuig liepen voor hun reis naar Ohio, stond er weer een hele horde aan fotografen om het echtpaar vast te leggen. Hoewel de first lady het liefst zo snel mogelijk naar het vliegtuig wil lopen, is het de huidige president van de United States die graag ruimschoots de tijd neemt.

Toenadering

Maar wanneer Trump probeert om de hand van zijn vrouw vast te pakken, doen de twee de fotografen weer heel wat awkward beeldmateriaal cadeau. De toenadering van Trump verloopt namelijk allesbehalve soepel. Niet alleen zit de lange jas van Melania enorm in de weg, ook lijkt ze niet van plan om zijn toenadering te beantwoorden.

Schijnwerpers

En dat is zeker niet de eerste keer. De president en de first lady hebben al heel wat ongemakkelijke momenten op hun naam staan en lijken die gewoonte ook in 2018 weer door te voeren. Tsja, het leven in de schijnwerpers is natuurlijk ook niet makkelijk…

Lees ook: Michelle Obama onthult eindelijk wat ze van Melania Trump als cadeau kreeg

Bron: Glamour USA Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook