Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Liza Sips showt met trots haar bescheiden babybump!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Realitysoap André Hazes krijgt tweede seizoen op SBS

Na het succes van het eerste seizoen, heeft André nog veel meer te vertellen. De zanger heeft het afgelopen jaar veel hoogtepunten meegemaakt, waaronder zijn concerten in Ahoy en zijn deelname aan de concertenreeks van De Vrienden van Amstel Live. Ook de komende tijd heeft de zanger genoeg dingen te doen en dus kunnen de fans in april weer genieten van de soap. "Vandaag hebben we zulke gave dingen gedaan waar we helaas nog niks over kunnen posten, want…. de cameraman voor onze serie is een dag overgekomen en de te gekke beelden van vandaag zijn te zien in “Ik haal alles uit het leven” die vanaf april weer te zien zal zijn", aldus zijn vriendin Monique op Instagram. Wij kunnen niet wachten!

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Liza Sips showt met trots haar bescheiden babybump

Het jaar kon niet mooier beginnen voor de ex-soapie. Eind januari liet de actrice namelijk weten in blijde verwachting te zijn van haar tweede kindje. "Oh my god, fucking hell, ik ben zwanger! Ik ben zo fucking blij! Het lijkt wel alsof ik droom!'', schreeuwde ze van blijdschap in een video waarin ze de zwangerschap bekendmaakte. Inmiddels heeft Liza een bescheiden buikje waar ze maar wat trots op is. "Oké, oké het is nog niet héél veel.. maar het begin is er". Ook laat de blondine weten op dit moment veertien weken in verwachting te zijn.

Een bericht gedeeld door Liza Sips (@lizasips) op

Kelly van der Veer kiest voor korte coupe

Waar ze normaal gesproken straalt met een weelderige bos haar, heeft de mediapersoonlijkheid dit keer voor een nieuwe look gekozen. Kelly heeft dan ook afscheid genomen van haar lange lokken en zal voortaan met een korte bob door het leven gaan. Maar omdat Kelly regelmatig van coupe veranderd, kan het zomaar zijn dat ze zichzelf binnenkort weer op een nieuwe look trakteert. Dit staat haar in ieder geval prachtig. Je vindt haar look *HIER*!

Bron: Nu.nl, AD, Shownieuws Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook