For all the single ladies: gratis valentijnsdiner in IKEA

Love, love, love!

Lees ook

All the single ladies, opgelet! Nog geen plannen voor Valentijnsdag? Dan schuif je toch lekker tussen de BILLY boekenkasten bij het IKEA valentijnsdiner aan.

Op naar Groningen

Trommel al je single vriendinnen op, want jullie gaan niet thuis snikkend op de bank een tranentrekker kijken en chocolade eten terwijl jullie klagen over de liefde. Nee nee, jullie gaan op mini roadtrip naar IKEA Groningen. Daar is speciaal voor vrijgezellen die niks te doen hebben op de dag van de liefde een diner georganiseerd.

Love, love, love

Wie weet loop je wel je prins op het witte paard tegen het lijf. En zo niet, dan wordt het gegarandeerd alsnog gezellig. Behalve samen smullen van Zweedse balletjes met friet, zijn er namelijk nog andere activiteiten. Laat bijvoorbeeld in love-setting een nieuwe profielfoto schieten voor je Tinder-profiel.

Nadeel is dat alle beschikbare plekken inmiddels bezet zijn. Maar hey, je weet maar nooit: mocht iemand de komende twee dagen de liefde van haar leven tegenkomen, dan is er weer een plekje vrij. Houd het in de gaten via deze link.

Lees ook: All the single ladies: Zo vermaak jij je op Valentijnsdag

Bron: Sikkom, beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook